Kötöttt veletek a férjetek házassági szerződést a leendő "közösen" megszerezendő vagyonra? Hogy pl milyen arányban részesülhettek benne válás esetén?
68%
Nem hinném hogy kapzsi a kérdező. Csak az ember már eleve nem bízik abban a személyben, aki ilyet talál ki.
kÉRDEZŐ:
Ilyen házasságban nem érdemes gyereket szülni (időhúzás és nem kapnál addig semmit, csak a szaros fizetésedet).
Karriert építeni igen, mert nem vesznek el az idők és a továbblépési lehetőségek.
A pasi a sok pénzéből megvehet magának komOrnyikot és házi cselédet!
Neked kérdező nem is kell csicskáznod, nyugodtan koncentrálhatsz a karrieredre!
De!
Ha már itt tartunk, nem mindegy hogy házasságban éltek vagy csak kapcsolatban? Mert kb. annyi közötök lenne egymáshoz!
Ennyi erővel maradhattok együtt -DE CSAK PÁRKAPCSOLATBAN!
De ez nem válasz! Ez kb annyi, hogy azért jogosult rá, mert ez a törvény! Ez nem válasz, ez a szokásos jogszolgáltatás kontra igazságszolgáltatás. Sosem lesz igazságos más pénzét elvenni, se házasság után, se előtte.
Ha pedig ezek a szabályok, akkor fordítva is lehet alkalmazni, azaz megkapja a fele vagyont a váláskor a nő, de akkor a férfi pedig a házasság alatt olyan mértékben jogosult beszállni a költségekbe, amennyi a nő keresete. Lehet, hogy a férfi sokat keres, de ha már 50-50 az elv, akkor nosza éljünk vele! A férj is beadja a maga nyolcvanezrét, abból költhet a nő, a többi marad a férfinál külön számlán. Így már azért máshogy áll a dolog, nem?
ezért irtam,hogy lényegében minek összeházasodni?
semmi értelme, erre rájöttem, csak magam elol veszem el a lehetőséget, hogy egyszer majd normálisan gondolkodo pasihoz menjek hozzá
..mert a szép az az , hogy ha szülök sem változna semmi..azt mondta,hogy megnézi,h viselkedek terhesen és annak fényében változtat meg bámit is a szerződésben..
mert köztudott,h a gyerek bomlaszto hatással van a házasságra
Ha aláírod borítékolom neked, hogy ezt a mondatot igen sokszor fogod hallani:
"Ha nem tetszik, el lehet menni"
Ergo azt csinál amit akar, te csak egy kellék leszel az életében.
Hát csak nagyjából olvastam bele de...
miaz, hogy fizetést számol fel neked?
miaz, hogy hogy viselkedsz terhesség alatt és úgy módosít?
Ne haragudj, de qvának és házicselédnek kellesz neki, nem feleségnek. Alá ne írj semmit! Küld el a jó édesanyjába az ilyen hülye f@szt!
Amúgy nekünk annyi lesz (ha sikerül végre időt szakítani rá), hogy a házasságunk előtt szerzett lakás a férjemé, mert ő vette az ő keresetéből. S ő is törleszt. De mivel pedzegette, ha esetleg válnánk (mostanában több ismerőse is elvált), így tartom korrektnek, hogy menjünk el és írjunk róla papírt hogy megnyugodjon.
"ezért irtam,hogy lényegében minek összeházasodni?
semmi értelme, erre rájöttem, csak magam elol veszem el a lehetőséget, hogy egyszer majd normálisan gondolkodo pasihoz menjek hozzá"
ÍGY VAN! KERESS NORMÁLIS FIÚT!
A komment megírásának időpontja: ma 16:56
A kérdező kommentje:
"..mert a szép az az , hogy ha szülök sem változna semmi..azt mondta,hogy megnézi,h viselkedek terhesen és annak fényében változtat meg bámit is a szerződésben..
mert köztudott,h a gyerek bomlaszto hatással van a házasságra"
AJJAJ, INKÁBB SZAKÍTS VELE! HA NEKI VALAMI NEM TETSZIK, LELÉP ÉS OTTHAGY A GYEREKKEL!
GONDOLOM A PASI MINIMÁLBÉRREL VAN BEJELENTVE, TEHÁT KAPNÁL 15 EZER FT GYEREKTARTÁST, VAGY ELVENNÉ A GYEREKEDET ÉS MÉG TE FIZETNÉL NEKI!
Amúgy mi a f*szt csinál hogy ennyit keres? Én azt szoktam mondani, hogy aki nem dolgozik az keres! Mert ha dolgozna, akkor bizony 200 ezernél nem lenne több a keresete. Biztos belehalhat a sok unkába szegényke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!