Kötöttt veletek a férjetek házassági szerződést a leendő "közösen" megszerezendő vagyonra? Hogy pl milyen arányban részesülhettek benne válás esetén?
16:27
sneki nem mondta, hgoy háztartásbeli lesz!
pont azt mondjuk, hgoy a MUNKA MELLETT végzi még ezeket is, és emiatt nem tud a karrierjével előbbre jutni. Munka mellett teremti meg a hátteret és kényelmet, A KARRIERJÉNek rovására!
Itt könyörgöm nem akilenc tizedrol van szó!!hanem annyiad részben részesulok válás esetén, amennyit kerestem!!!
lehet az egy huszad is, nem a százalékokon van a hangsuly!!
Ez igaz lenne akkor, hogy mondjuk 80.000 és 160.000 Ft-ról van szó, de nem akkor, ha 80.000 és 10 millióról. Egy 80.000-es fizetés nem karrier, az csak egy alkalmazotti valami. Ha viszont valaki vállalkozik, és 10 milliót keres, azt ki nem váltja semmiféle házimunka, vagy a 80.000 forintos havibér "áldozata". Ha valaki úgysem akar gyereket, akkor még a karrierre is lehet koncentrálni, és a vastag férj majd fogad egy házinénit.
Itt tehát nem azért vagyok a szerződés mellett, hogy az egyik féllel kiszúrjak, hanem azért, mert 1:10 arányú keresetkülönbség mellett SEMMI, ismétlem SEMMI nem indokolja azt, hogy a keveset kereső jogosult legyen a 9/10-ed felére. Süt a kérdezőből a kapzsiság, már most amiatt aggódik, hogy mit kap váláskor. Gondolom a férj is megérezte ezt a kapzsiságot korábban, ezért akarja a szerződést.
Nem jók ezek a gazdag faszik. Nagyon anyagiasak és nem értekelik az embert csak a pénzt.
Én is úgy gondoltam, hogy játszd ki a pasit, ne szülj gyereket és költsd a pénzét+építs saját karriert.
De egy baj van. Te még ma nem akarsz gyereket, de lehet hogy később igen, amit nem neki kellene szülnöd.
A faszi könnyen van, ő 45 évesen is letud lépni mellőled a vagyonával, egy 25 évessel és az boldogan szül gyereket neki.
De te? Tényleg inkább hagyd fel ezzel a házassággal, mondd meg neki, hogy maradjatok kapcsolatban! Ez nem házasság, amit ő ajánl. Ezzel csak meg akar szerezni. Így, hogy kapcsolatban vagy, mégis könnyebb egy normális férfit találnod, mintha egy házasságba mennél bele!
Tök mindegy h mi a terve, de aki ennyire imádja a pénzt, az bizony le fogja sz*rni nagy ívben, hogy te szülsz-e vagy sem. Mert ha szülsz, akkor is kidobhat gyerekestől, vagy esetleg elkobozza a gyereket és még neked kell fizetned a gyerektartást, vagy ha nem szülsz, úgy később leléphet.
A pasik mindig találnak női palimadarat, akiket kitudnak használni.
azt is mondta, hogy örüljek,h olyat nem rak bele a szerződésbe, hogy ha válunk, nála lenne a gyerek!!
Amugy éjelenleg én nem akarok szulni soha.Nem akarok tönkretennie gy életet.
*Itt tehát nem azért vagyok a szerződés mellett, hogy az egyik féllel kiszúrjak, hanem azért, mert 1:10 arányú keresetkülönbség mellett SEMMI, ismétlem SEMMI nem indokolja azt, hogy a keveset kereső jogosult legyen a 9/10-ed felére. Süt a kérdezőből a kapzsiság, már most amiatt aggódik, hogy mit kap váláskor.
Szerintem meg pont a pasi az, akiből süt a kapzsiság.
És igen, van, ami indokolja, hogy a keveset kereső a fele vagyonra: a magyar családjogi törvény. Aki nem akarja elfogadni, ne házasodjon.
Nem gáz szerintetek még az esküvő előtt a váláskori vagyonmegosztáson kattogni? És NEM a kérdező kattog rajta!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!