Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kötöttt veletek a férjetek...

Kötöttt veletek a férjetek házassági szerződést a leendő "közösen" megszerezendő vagyonra? Hogy pl milyen arányban részesülhettek benne válás esetén?

Figyelt kérdés
2011. febr. 21. 15:48
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
 151/156 anonim ***** válasza:
31%

abban a pillanatban, hogy a ffi üzletet csinált a házasságból, már nem várhatja el, hogy a nő ne üzletasszonyként gondolja át! tehát onnantól kezdve nem várhatja, hogy szerelemből mindent aláír. nincs ebben semmiféle kettős mérce! nem a csaj kérte, hogy üzletként szemléljék a házasságot! ha a ffi kérte, nyilván ő is átgondolja, hogy neki anyagilag és jogilag hogyan éri meg!

Te hány szerződést írtál már alá szerelemből? szerintem nincs épeszű üzletember, aki szerelemből bármit aláír!

semmiféle kettős mérce nincs itt...

2011. febr. 28. 15:23
 152/156 anonim ***** válasza:
87%
Azt állatja,hogy "elvakítja" a szerelem.Ha tudja,hogy ez mit jelent,akkor azt is tudja,hogy az ilyen lelkiállapotban az ember nem képes józanul mérlegelni.Átmenne a tűzön is,ha arra kérné a párja.Ezt a nőt nem vakítja el semmi,csak a nap.Pontosan tudja,hogy mit miért csinál és nem vette el az eszét a szerelem,tudja,hogy rosszul jár,ha aláírja,ezért sosem fogja.Csak azt nem értem,hogy miért kell akkor ez a szerelem maszlag.Nem kell ennyire naívnak és védtelennek beállítania magát,mert jóval dörzsöltebb,mint mutatja.
2011. febr. 28. 15:29
 153/156 anonim ***** válasza:
31%

és szerinted a ffi szerelmes? mert ilyet szerelemtől elvakított ffi nem tesz... akkor miért hányod a nő szemére azt, amit a ffi is csinál?

amúgy sztem ez a kapcsolat nem lesz hosszú életű, és jó, hogy ez most kiderült.

2011. febr. 28. 15:39
 154/156 anonim ***** válasza:
68%
Nem állítottam,hogy a férfi szerelmes,de a nő túl játsza a szerepét. :)
2011. febr. 28. 15:42
 155/156 A kérdező kommentje:
és az a legrosszabb, hogy a szülei adták ezt a szájába..ő magától ilyet nem csinálna
2011. febr. 28. 16:21
 156/156 anonim ***** válasza:
36%

"Kicsit még eménykedek abban h jobbra fordul a dolog, ha nem, akkor apám is azon lesz, h megakadályozza ezt a házasságot"

Téged is apád irányít,úgyhogy 1:1

2011. febr. 28. 21:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!