Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Nem tudom, de régen a metroba 10 éven aluliak nem mehettek be. Hogy most hogy van, passz.De komolyan nem mehettek be.
Mert ugye nagy gépek, stb---
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:54
Ezt írtam én is csak megelőztél. Pontosan emlékszem, mert tesóm most 21, és nála igy volt még
19.54-nek
Én is cukorbeteg vagyok, és mindig van nálam szőlőcukor vagy keksz. Soha nem jut eszembe az üzletben megenni valamit mielőtt kifizettem volna. A betegség nem jogosit fel semmire.
Nem értem egyesek milyen 3-4 órás bevásárlásokról beszélnek.
Én ha megyek Tescoba akkor előtte itthon eszek-iszok, összeírom egy lapra amit kell és úgy megyek el.
Utána meg a lista alapján kb fél óra alatt be lehet vásárolni mert akkor célzottan azt veszed ami fel van írva.
Aki gyerekkel van az ne akarjon már 3-4 órát nézelődni szerintem.
Én mindig úgy lettem nevelve, hogy amíg nincs kifizetve valami az nem az enyém.
A gyereket úgy kell nevelni, hogy kibírjon pár órát.
Ha pedig felnőtt eszik,iszik a boltban az tényleg no comment. Nehogy már egy felnőtt ember ne bírjon ki 1 órát evés-ivás nélkül.
Nem vagyok úri gyerek, falun születtem és úgy gondolom, hogy bunkóság kajálni a boltban kivéve persze ha van a boltban gyorskajálda ahol lehet venni kaját.
Komolyan nem mehettek be?
Mondjuk nem is hülyeség, azért egy gyerek rohangál a boltban és ott gépekkel dolgoznak, meg amúgyis, ott tényleg nagybevásárlást szoktak tartani.
Miért szüntették meg ezt a tilalmat? A rohangáló gyerek még mindig rohangáló gyerek és a gépek ugyanúgy dolgoznak.
"Morzsálnak a péksütemények,de ha hó és latyak van,mindenkinek folyik a sár a cipőjépől,az nem baj.Egy kis morzsa az már igen,ugyan már.Én diákmunkán voltam tesco-ban, a husokat hípos vízzel öblögették át,amit utána frissként adtak el nektek.Ez nem sértő ugye?"
Ennél a válaszolónál van a pont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!