Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a
szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
-folyamatosan átrendezik az áruházakat h egy 10 perces bevásárlásból egy órás legyen
-pont jó helyre helyezik ki a termékeket h a gyerekek meglássák
-nincs megnyitva annyi pénztár amennyi kéne, h még legyen +10-15 perc
ehhez képest az h megeszik a gyerek egy zsemlét vagy beleiszok a kólába sztem egyáltalán nem bunkóság!!!
2011. febr. 7. 19:47
72/233 anonim válasza:
Szerintem is bunkóság, de engem hidegen hagy, ha éhes, egye, én nem teszem, viszont... felmerült bennem egy aprócska kérdés... illetve hát ismét megmutatkozik ugyebár amit mindannyian "jó magyar szokás"-ként ismerünk. Tehát:
Ha ennyire zavar, akkor mi a retkes lópikuláért nem szólsz rá? Vagy miért nem teszed szóvá? Csak a gyk-n megy a fröcsögés?
Jó magyar szokás szerint igen... sunyin a másik ember háta mögött, de a szemébe? Áhh azt nem...:)
2011. febr. 7. 19:48
73/233 anonim válasza:
Nem az az undorító, hogy fogzik a gyerek, hanem az, hogy folyik végig a nyál a kiflin, a csokispapíron és úgy teszik fel a szalagra. Az eladónak meg kell fognia, másrészről a szalag nyálas lesz és utána meg ráteszi a következő vásárló azt a dolgot, amit ő akar megvenni. Ne mondja már senki nekem, hogy ez nem gusztustalan.
2011. febr. 7. 19:49
74/233 anonim válasza:
Bocs az offért, de úgy tudom, hogy a Metroba, Auchan,nagy boltokba 10 éven aluliakat be sem engednek. Bár lehet a tesco kivétel.Vagy hogy van?
2011. febr. 7. 19:50
75/233 anonim válasza:
19:46os vagyok,ha meg ennyire elhúzódik a vásárlás akkor viszek magammal a táskámban inni meg enni a gyerekeknek,amit lematricáztatok a biztonsági őrrel mielőtt bemegyünk.
Engem igy neveltek,én is igy nevelem a gyerekeim,érdekes nem szoktak hisztériázni,megtanulták hogy megvár a túrúrudi azután is,hogy kifizettük..
2011. febr. 7. 19:51
76/233 anonim válasza:
Nem igaz, mindenhová bemehetnek gyerekek.
2011. febr. 7. 19:52
77/233 anonim válasza:
Velem is előfordult már,hogy majd meghaltam szomjan,de akkor se vetemedtem arra,hogy beleigyak abba,amit nem fizettem ki. A másik: itt senkinek nincs férje? Vagy nincsenek nagyszülök? Kedves szomszéd vagy ismerös? Testvér? Minden anya egyedülálló? Mert azt, aki azt javasolta,hogy arra a pár percre míg vásároltok,bizzátok másra a gyereket valaki nagyon leszólta. De ha itt csupa olyan anya van,aki egyedül van a világban a csemetéjével, akkor azokat igazán sajnálom.
78/233 anonim válasza:
Egyébként, nem mindenki teheti meg, hogy ne vigye magával a gyereket egy egy bevásárlásra. Etesse meg otthon haha. Én például nem rendelkezem autóval, tehát megetettem a kicsiket, majd elintézik a folyóügyeket, télvíz idején mire felöltöztetem mind a kettőt, minimum fél óra, majd szépen lassan 3 éves tempóban eljutunk a Tesco-ig, ami újabb félóra. Na mielőtt bemegyünk megisszák és eszik, amit esetleg odaraktam, mert akkorra megszomjaztak és megéheztek. Majd újabb folyóügyek, mert már előre látom, hogy kis millióan vannak bent és nem fogják kibírni a végéig. Nagy nehezen bejutunk és kb másfél órája ettek utoljára normálisat és normális körülmények között. Az a szendvics, amit hoztunk csak kis ideig tart ki. Aztán bejutunk és már az első tíz percben kiül az unalom az arcukra, mert annyi az ember, hogy még két soron se jutottunk túl. Hát mit ne mondjak, mire a péksütit részhez jutunk már csak unalomként is éhesek lesznek és kérnek ezt azt. Bár most már a 3 éves is megérti, hogy nem illik és nem is kéri, de korábban ez nem volt egyszerű és igenis megkapta, mert a szívem szakadt meg értük, még akkor is ha szégyelltem és elítéltem saját magam.
79/233 anonim válasza:
Nem tudom,amikor a 2 éves unokahúgom hangosan sír a babapiskóta után,úgy hogy mindenki ránk figyel,akkor elég kellemetlen :D
Vagy amikor le ment a vércukrom és ott ájultam volna el a tescoban,ha nem iszok bele egy fél literes light colába,amit természetesen kifizettem a pénztárnál.
De a kérdés jó,megossza a népet :)
2011. febr. 7. 19:53
80/233 anonim válasza:
A Metroba sokáig 10 éven aluliakat nem engedtek be, nagyon helyesen, oda az ember nagybevásárolni megy, ráadásul tele van targoncával, rohangáló, hisztiző gyerekekre nincs szükség egy ilyen helyen, de megszüntették ezt a korlátozást sajnos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!