Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Egy pár hete épp erről volt szó a rádióban (Class), és Balázs is mondta, hogy ő is szokott a gyereknek így adni ezt-azt. Én nem ettem még így soha semmt, de volt egy barátnőm, aki folyamatosan vette le a polcról a különböző csokikat, szőlőt...bármit, és ette, majd dugta el a zacskót, tiszta ciki volt vele vásárolni menni, egyszer elég is volt, még é féltem.
Viszont, ha lenne gyerekem, és éhes, szomjas lenne adnék neki egy kiflit, vagy egy ivólevet, amit ki tudok fizetni, de, csak, ha tényleg kell, hisztiért nem.
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:59
Tényleg komoly.Tesóm most 21, és ugye 10 éves korig volt, és még 12 évesen is,10 nek nézték, mert alacsony volt
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:57
Igen én tapasztalatból tudom, mert mifelénk (Pécs) a Metro volt a legnagyobb áruház akkoriban, és a 10. szülinapom után pár héttel mehettem végre a családdal a Metroba, emlékszem nagyon örültem, hogy végre láthatom belülről, 5-6 éve szüntethették meg kb., azóta tele van gyerekekkel.
18:58, 19:05, 19:54 vagyok
Viki vagyok ismét. Látom, megy az élvezkedő lepontozás. Egészségetekre.
Én nem mindig tudom otthon hagyni a gyerekem, szüleim dolgoznak, férjem is. Anyósomék 3ezer km-re laknak. Akkor mégis mit csináljak, dögöljünk éhen, vagy mi?
Én vagyok annyira konformista, hogy lecsípjek a babámnak egy negyed zsemlét, ha rájön a hoppáré. De soha nem bontottam ki neki semmit, azokra egymilliószor elmondom, hoyg megmutatjuk a néniket és csipog a gép. de nem mindig érti meg.
egy szupermarketben dolgozom, vezetőként. Csak arra reagálnék, hogy "nem hal bele abba a napi 5 kiflibe az üzlet" : napi 5 db túrórudi 5x59.- ft az 295.- Egy évben egyszer leltározunk, tehát 295 x 365= 107.675.-Ft hiány csak a rudiból. Ennél sokkal több mindent találunk nap végén takarításkor. Nincs gyerekem, de van egy 6 éves keresztfiam, aki napi szinten bejár hozzám az anyjával. Kicsi kora óta megérti, hogy először fizetünk, utána esszük meg. Ezt minden gyerekkel meg lehet értetni, csak nevelés kérdése. Egy átlag bevásárlás nem tarthat tovább 1-1,5 óránál még egy hiperben sem, ha kisgyerekkel vagyok. (ne a kasszasort számold, nem hiszem el, hogy 1 órát kell sorban állni, én is járok hiperbe vásárolni, sosem álltam 20 percnél tovább sorba.)
Látom mindkét oldalát, és igenis elítélem azokat az embereket, akik nem bírnak ki 1 órát evés nélkül. (ja, és nekik a legnagyobb a felháborodásuk, mikor a bizt. őr tételes blokkelenőrzés miatt megállítja őket a kassza után - vajon miért?)
:D Ezt magyaráztam,aki proli az a gyerekéből is azt nevel és nem érti mi a gond vele..
intelligens tesco vásárlóközösség:D (tisztelet a kivételnek)
"Az, hogy a húsokkal mit csinálnak nem a vásárló hibája ésaz sem, ha kint sár van, azzal nem lehet mit csinálni, de azért az evés ivás igenis nélkülözhető, ameddig nem végzünk a vásárlással. Én is ettem már a kocsiban, hihetetlenül éhes voltam és volt keményen 2pénztár, ettől függetlenül eszembe sem jutott a boltban megenni a kaját."
Bemész esős időben, és nézed a talajt: "fúúúj tiszta morzsa" :DDDDDDD ne viccelődjünk már... komolyan őrület, hogy emberek min tudják felfújni magukat:) Én meg vidáman bemegyek, nem érdekel senki, bevásárolok, le van tudva... Az hogy ki eszik, ki alszik, ki sörözik ott bent, engem nem érdekel, megvettem amit akarok, megyek haza. Ez a baj bennünk magyarokban. Nagyon jó kis nemzet lehetnénk, ha nem húznánk szét még ilyen dolgokban is. Akkor mit akarunk a nagyobb dolgokban?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!