Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/233 anonim ***** válasza:
17%

Amúgy szánalmas, hogy azt hiszitek, érdekel engem, ha lepontoztok a sárgaföldig :D

Tök vicces, ahogy elképzelem: "Hú megint válaszolt a 70%-os!" És még el se olvassátok, mit írtam, de mint a kis buzgómócsingok máris nyomjátok a piros kezet. Csak hogy tudjátok...én senkit nem pontoztam le, ugyanis ti is a kérdésre válaszoltatok, és én ezt vettem figyelembe, nem azt, hogy pitiáner hülyeségeken (ez alatt azt értem, aki ki is fizeti utólag a cuccot, nem azt aki ellop 1-2 pogit) zsörtölődtök.

2011. febr. 7. 22:45
 142/233 A kérdező kommentje:

"Kezdjük azzal, hogy az ilyen boltokban mindig szörnyű a szellőzés, néha oxigénhiány van, ilyenkor egy idő után az embernek melege lesz, szédül, stb."

Nem tudom eddig hova jártál de az összes multiban fűtenek és van légkondi, nyáron kellemesen hűvös van és friss a levegő is.

2011. febr. 7. 22:48
 143/233 anonim ***** válasza:
28%
Auchan Dunakeszi. Vagy Duna Pláza, Westend...persze ezek nem ugyanazok, de pl. Duna Plázába anyukám már nem tud menni, mert alapból alacsony a vérnyomása, és rendszeresen rosszul van ott, de előfordult már többször is, hogy az Auchanból úgy kellett menekülnie a friss levegőre, és nem csak neki, én is éreztem, hogy nem jó a levegő, csak én nem lettem tőle olyan rosszul. Anyukám viszont nagyon érzékeny ezekre.
2011. febr. 7. 22:59
 144/233 anonim ***** válasza:
96%

Elolvastam a válaszokat,nagyon kíváncsi voltam!

Azért voltam ilyen kíváncsi hogy miket írtak,mert 3 évig voltam eladó-pénztáros egy "nagy"üzletben.(hál'istennek már nem,fél éve fölmondtam,de ez most nem ez a lényeg.)

Hogy itt mindenki milyen nagyon becsületes,hogy természetes hogy mindent kifizetnek,amit megesznek,megisznak.Akkor nem tudom,hogy kik fogyasztják el azt a rengeteg terméket,amiknek a csomagolását este órákig szedtük össze,papírok,zacskók,üvegek,töménytelen üres csomagolás a polcokon,azért nem engedtek haza bennünket,mert műszak után még ezeket nekünk kellett összeszedni.És hogy a pénztárnál kifizetik e a megevett,megivott termékeket,van aki igen,de rengetegen nem.Úgy kell rájuk szólni,ha egyáltalán észreveszed valahogy,hogy az a termék tőlünk van,és hogy ki kellene fizetni.És bizony jön ám a felháborodás,a központba való feljelentgetés,mert ugye a pénztároson kint van a névtábla,és undorítóan vissza élnek vele sokan.Mert az eladó-pénztárosba bele lehet rugdosni,mert sokan nem nézik semmibe.És akkor még végjak jó pofát,idegenek kölykeinek az összenyálazott,szanaszét tépett csomagoláshoz,mert ha nem mosolyogtam legalább 36 fogas vigyorral,akkor már azonnal beszóltak,belémkötöttek.3 évig bírtam.Regényt tudnék írni hogy mit csinálnak az emberek bevásárlás közben!

2011. febr. 7. 23:38
 145/233 anonim ***** válasza:
24%

Az első válaszolók között vagyok.(4 éves hugival)

Nézzük tételesen a dolgokat.

Otthonról eljutni a ,,városközpontba" (21 ker) büdös proli módra bkv-volán -al. Kb 1 óra(forgalom függő)

Pósta,elmű,önkormányzat isten tudja mi még ami lehetséges. . . plussz idő.Várakozás kb egyes esetekben lásd bármely szolgáltató ami nagyobb 1-3 óra (elműnél simán ültem 3,5-4 óraát!)Utána még ügyintézés + 20-40 perc -mert vannak sügér nem odavaló ügyintézők akik a rosebért se értik meg mint szeretne mondani a büdös natúr okj-s proli barma (ami logikus a józan paraszti ésszel az nekik órák kérdése felfogni)

Üzlethez eljutni kb onnan 30 perc + besétálás 10-15 perc.

Bevásárlás kb 1 óra,ha nem egy napra szeretnék(márpedig nem!).

De csóri gyerek persze bírja ki.Mert nevelés kérdése!Mert különben egy hisztis büdös kölke mi?

Az ilyen gondolkodású embereknek csak gratulálni tudok.

Oh és még valami nem az enyém amég nem fizettem ki.ok.

De amég a kasszát nem hagyod el,illetőleg a szeku kaput addig nem minősül lopásnak csak ha ezt megtetted kifizetted amit vásároltál és tovább álsz.Addig az őr se tud mit kezdeni veled ha van felvétele,hameg nincs mégúgyse.

2011. febr. 7. 23:40
 146/233 anonim ***** válasza:
95%

Amúgy nem értem, hogy miért kell megetetni bent a gyereket. Az enyéimnek van varázsitatójuk, mintkettő a táskámban van mindig, ha kell oda adom nekik és kész. A másik...nem tudom felfogni, hogy bevásárlás előtt ne egyen a gyerek. Nekem 8 hónapos és 2,5 évesek a gyerekeim, apa csak péntek este jön haza és hétfőn hajnalba már megy is vissza melóni. Anyósomék, anyukám 20 km -el arrébb, tehát viszem őket minden hova és mégsem vonyítanak a boltba vagy verik magukat a túrórudiért.

Aki meg írta, hogy a kinder tojás nem létszükséglet. Bizony nem az! DE te meg ne neveld ilyen alpári dolgokra a gyereked (ha van), mert ez gáz!!!

Ja hogy írjak negatívumot is, első terhességemnél volt, hogy rosszul lettem a Metróba és beleittam az első palackos vízbe amit elértem és ott ültem vagy fél órát valami korláton. De azt hiszem ez más tészta!

Üdv. a kinder tojásos :)

2011. febr. 7. 23:42
 147/233 anonim ***** válasza:
19%

23:40 -es vagyok.

Tegyük hozzá,hogy dolgoztam Tesco-ban és vanak furcsaságok de a legdurvább az volt mikor a főnökség + régi dolgozók vitték haza a bőröndöt kő kemény 1! azaz egy Ft -ért!

És ez nem kamu vagy vicc!Az agyam majd eldobtam!

Könnyű most a gyermekeket szídni,de mi benne a gusztustalan ha jön a csöppség foga,?Másnem megkérem kedvesen a kedves szülőt,hogy fordítsa ide a kódot.

2011. febr. 7. 23:46
 148/233 anonim ***** válasza:
11%

pontozzatok le a jó fenébe, de titeket az nem érdekel, hogy a teszkó meg hasonló multicégek hogy megkopasztják az országot?

adómenetesen viszik ki a szép kis hasznot, amit a csóri magyarok termelnek nekik.

az ott dolgozó embereket éhbérért szopatják ahol tudják (tudom, el lehet menni máshova, de ha nincs más, akkor ebből kell eltartani a családot!) és igen, iszonyatosan sajnálom az összes embert, aki ott dolgozik, tudom, h nem jókedvében cumizza a brokit 3 műszakban kajálás és pisilés nélkül!

és még sorolhatnám, hogy mik mennek az ilyen helyeken.

(dolgoztam egyszer teszkóban, 2 napig bírtam, mert minősíthetetlenül beszélt velem az egyik tahó kisfőnök)

igen, basszus, volt hogy megittam egy üdítőt, és megettem a pogácsát!

bunkóság vagy nem, de sokkal inkább ezt csinálom, minthogy idős néniket késelek meg 1000ft-ért!

nem a neveltetésemben volt a gáz, semmi emlékem nincs arról, h kifizetés előtt felzabálhattam volna a bolt árukészletét... ez a sajátságos kritikám a rendszerrel szemben.

na, jöhet a lepontozás meg a fika, élvezzetek egy jót, ha már az ágyban képtelenek vagytok rá :PPPP

2011. febr. 7. 23:47
 149/233 anonim ***** válasza:
11%

23.47-nél a pont!

23:40 voltam.

2011. febr. 7. 23:50
 150/233 anonim ***** válasza:
93%

Nem a fogjövés a gusztustalan, az egy normális folyamat, de ilyenkor ráteszik a szalagra a csokis nyálas papírt, amit egyrészt le kell takarítani az is plusz munka, másrészt addig még hányan rá fogják tenni a cuccukat.

Ha pedig hosszú útra megy az ember csinál egy két szendvicset és a postán pl. simán leülhet a székre a gyerek és megeheti, de bent a boltban amíg ki sincs fizetve.

Nálunk iszonyú üvöltősek és rosszak voltak a gyerekek, de a boltban sosem ettek, csak miután kifizettük. Majdnem minden nagy áruházban vannak gyorskajáldák, oda is ki lehet menni enni, vagy tényleg bevásárlás előtt után is lehet enni.

Szerintem ez iszonyú csúnya dolog. Az meg hogy üzleten belül vagy nem viszed ki a dolgot egy dolog, aki lop az haza akarja vinni,de aki ott eszi meg az nem tudná kilopni, mert már megette. A kifliknek zsemléknek még lehúzós kódjuk sincs, hogy a papírt magaddal vidd, szóval szinte lelkiismereti kérdés, teljesen jogos, hogy ne csinálja az ember.

2011. febr. 7. 23:52
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!