Mindig a szülő és csakis a szülő a hibás?
Ha a gyerek rossz, az szerintem sem véletlenül van. Ez nem "mázli" kérdése, hogy valaki áldott jó gyereket kap, valaki meg nem. Persze lehet utána kéne olvasni...szerintem nem elég józan paraszti ésszel nevelni egy gyereket...de szegény gyerek mindent okkal tesz.
Nevelés+környezet, én ezt tanultam annak idején.
A gyerek z otthoni minta alapján tanul pl: Te hiába mondod hogy Pistike nem illik és nem szabad csúnyán beszélni, ha neked minden második szavad az hogy b..meg és hasonlók.
És szerintem ez a tanárnő hibája is
"neveletlenség hangos, néha hevesebb játékot jelent, tavaly néhány, idén gyakori órai rendzavarással -beszélgetés, felállás, nem odafigyelés, stb"
a gyerekeket neki kell kordában tartani az óra alatt...
Valami oka van, hogy a gyerek így reagált az iskolára, hogy állítólag agresszív, üt, ver stb.
Én a helyedbe másik közösségbe vinném, még olyan kicsike, ez nagyon rossz lehet neki.
Vidd el másik suliba.
Nem mesélte el milyen volt az első napja a suliba? Vagy, hogy tetszett neki? Abból lehetne következtetni.
Bár nekem nincs gyerekem meg fiatal vagyok, de én sulit váltanék vele, hogy tiszta lappal indulhasson.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!