Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
 191/233 anonim ***** válasza:
26%
Hát nemtom szerintem azért nem kéne ennyire kiakadni...most nem legilledelmesebb dolog de ki nézi? Ha kifizeti akkor nem tök mind1..néha én is beleiszok ha szomjas vagyok.
2011. febr. 8. 19:57
 192/233 anonim ***** válasza:
20%

ma 17:33

Teljes mértékben igazad van. Bár még soha nem pontoztam se fel, se le senkit (úgy gondolom, hogy nem az én tisztem megitélni, hogy kinek mennyire hasznos a válasza) nálad bizony megnyomtam a zöld kezet, és ebben az esetben sajnálom, hogy csak 1x lehet értékelni.

De nagyon kérlek, ne sértegesd a lovakat. Ugye tudod, hogy mire gondolok? :DDDDDDDDD

2011. febr. 8. 19:59
 193/233 anonim ***** válasza:
5%

19:59 -es.

Tudom mire gondolsz,és csóri nyihaháktól utólagosan is elnézést kérnék.Bocsánat pacik :)De sajnálom,hogy sokszor embereket az állatokhoz kell hasonlítani,nemértem miért kell őket mindig megsértenem :)

Üdv.:17.33-as.

2011. febr. 8. 20:42
 194/233 anonim ***** válasza:
76%

"Bementem a mekibe és nem fogod elhinni, a WC-BEN CSAK A MELEGVÍZ VOLT BEKÖTVE!!!!!"

Ezt DIREKT azért csinálják, hogy ha szomjas vagy, vegyél valamit, ne a csapból igyál.

:S

2011. febr. 9. 00:56
 195/233 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek_..

Lehet itt bizonygatni, hogy ki mit fizet ki, de itt is látszik, hogy olyanok is vannak akik k*rvára nem fizetik ki amit megzabáltak/megittak... És szerintem ők vannak többen...

2011. febr. 9. 01:17
 196/233 anonim ***** válasza:
92%
Nyilván nem egy-két alkalmoról van szó! Hanem, hogy minden egyes bevásárlásnál az a trend, hogy a gyerek már az ajtót átlépve éhes és szomjas! Ez hülyeség! Akinek van gyereke tudja, hogy ennek a nagy része hiszti, vagy unalom. Na itt kell elkapni és azt mondani,hogy nem. Néha igen, de nem mindig! Nagyon jól csinálta egy anyuka a múltkor, ahogy bejöttek a gyerek "éhes" volt! Mondta neki anyuka, hogy oké, ha éhes vagy kapsz egy sajtosrudat. Na erre a gyerek, hogy az nem jó, neki túrórudi kell. Na éhes volt vajon a gyerek?
2011. febr. 9. 09:56
 197/233 anonim ***** válasza:
83%

""Bementem a mekibe és nem fogod elhinni, a WC-BEN CSAK A MELEGVÍZ VOLT BEKÖTVE!!!!!"

Ezt DIREKT azért csinálják, hogy ha szomjas vagy, vegyél valamit, ne a csapból igyál.

:S"

Igen tudom, (ugyanígy van a sült krumplival is azt is elsózzák) de az ilyen sunyi húzások után én meg DIREKT nem fogok náluk inni vizezett kólát XDDDD 2,5-3x áron!!!! XDDD

2011. febr. 9. 11:58
 198/233 anonim válasza:
2%
én megkaptam a kólát túrórudit stb. és még ha megkívánom most is elfogyasztom normális mértékig. és tudod mit. nem lettem tőle akaratos, nem lettem tőle elkényetzetve, és itt láttam egy 15 éves lányt akinek az volt a véleménye h undorító, nah ne meséjje már be nekem h ő nem kapott be smemit. Minden 2. ember megeszik valamit aztán kifizeti.
2011. febr. 9. 19:09
 199/233 anonim ***** válasza:
11%
Hát én nem fogok összesni (van egy súlyós migrénem.)Kaját meg nem viszek melóhelyre mert az nerm piknik. És azért,mert a 15 éveske szerint undi... Az a baj a,hogy a mai 15 éveseknek fényesre van nyalva a seggük,és osztják az észt,de az eszük megrekedt sajnos az msn-él,undi ez undi az,de közbe fingjuk nincs a való életeről.
2011. febr. 9. 19:47
 200/233 anonim ***** válasza:
0%
28N
2011. febr. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!