Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
"De amég a kasszát nem hagyod el,illetőleg a szeku kaput addig nem minősül lopásnak csak ha ezt megtetted kifizetted amit vásároltál és tovább álsz.Addig az őr se tud mit kezdeni veled ha van felvétele,hameg nincs mégúgyse."
Ebben tévedsz, mert igenis lopásnak számít és simán feljelenthetnek, ha épp felveszi a kamera, vagyis rajtakapnak, hogy bezabálsz valamit és utána nem fizeted ki. Szép is lenne, ha ezt nem büntethetnék, mert az emberek oda járnának reggelizni, ebédelni, vacsorázni és 1 hét alatt csődbe menne a bolt.
Ja és az egy dolog, hogy a húgoddal sokat utaztok, de ahogy már leírták többen is, vihetsz magaddal szendvicset és innivalót. Senki nem tiltja meg. Úgyhogy ez elég rossz kifogás.
Félreértések elkerülése végett, a másik 76%-os nem én vagyok
Én nem mondom,hogy baj van a neveléssel, mert valószínű nekem is feladná a leckét,ha meló után még a gyerek üvöltését kellene a boltban hallgatnom, de ezt akkor is tiszteletlennek érezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!