Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Azért mert te lusta vagy magadnak otthon szendvicset csinálni munka előtt és rosszul leszel senki nem hibás, csak te (oh tudom biztos korán kelsz...más is). Nem tudom honnan jött ide a 15 éves, nem láttam a válaszát, de tök felesleges is kiragadni, mert 40 éves szintén a belüket kidolgozó emberek nagy része is épp úgy elítéli, én is, gyerekként sem ettem sose és felnőttként sem fizetés előtt.
Úgy van szarjál más véleményére...ez a legjobb megoldás.
Remélem egyszer elkapja ezt a sok boltban legelőt a biztonsági őr és becibálja őket a különszobába.
Kedves 28N kár volt mindenkit lepontoznod (már ha Te voltál) aki megírta az oldal alapelveit, és a kérdésre válaszolt, választ/kérdést akkor törölnek csak és kizárólag, ha a következő elvekbe ütköznek:
"Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
Ez a válasz trágár
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Ez a válasz rasszista
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír
Ez a válasz egy hirdetés
Ez a válasz más szempontból problémás"
"Erről ennyit, és állíthatja bárhogy nem fogom elhinni hogy egy kólát nem bontott még ki sosem, mert ilyen ember szeirntme egyszerüen nincs... Csak mondja amaga igazát."
Én bármennyire is szomjas vagyok vagy éhes egyszerűen akkor sem tudnék felbontani a boltban semmit, mert nem illik meg félnék is, hogy nehogy lecsesszenek érte.
Elgondolkodtató a sok válasz. Még jobban a nagy indulat. Leginkább azok részéről figyelem meg ezt, akik a kérdezővel együtt fel vannak háborodva.
Arra gondoltam, persze, nem helyes, nem a vásárlóé, egyebek, de itt nem lopásról van szó, hanem arról, hogy valaki tör, vagy csíp belőle egy falatot, mert szüksége van rá. Ezt kifizeti, nem fogja ellopni.
A túlzottan merev gondolkodás pedig elég veszélyes.
Ha nem hiszitek, nézzetek utána az autoriter fogalomnak.
Úgy is, mint nevelés, vagy szemlélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!