Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
 201/233 anonim ***** válasza:
94%
15 évesnek több esze van mint a "nagy érett felnőtt" embereknek. Még ha csak egy gyerek csinálná...de felnőttek...hihetetlen.
2011. febr. 9. 19:58
 202/233 anonim ***** válasza:
95%

Azért mert te lusta vagy magadnak otthon szendvicset csinálni munka előtt és rosszul leszel senki nem hibás, csak te (oh tudom biztos korán kelsz...más is). Nem tudom honnan jött ide a 15 éves, nem láttam a válaszát, de tök felesleges is kiragadni, mert 40 éves szintén a belüket kidolgozó emberek nagy része is épp úgy elítéli, én is, gyerekként sem ettem sose és felnőttként sem fizetés előtt.

Úgy van szarjál más véleményére...ez a legjobb megoldás.

Remélem egyszer elkapja ezt a sok boltban legelőt a biztonsági őr és becibálja őket a különszobába.

2011. febr. 9. 20:39
 203/233 anonim ***** válasza:
96%
Nem én jelentettem, az enyémet is törölték, gondolom nem ketten olvassák el ennél a kérdésnél a választ, ha 192 komment van vagy hány.
2011. febr. 9. 20:55
 204/233 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként választ nem akkor törölnek a moderátorok, ha azért jelentik, mert nem tetszik, hanem mert moderálási elvbe ütközik.
2011. febr. 9. 20:56
 205/233 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 28N kár volt mindenkit lepontoznod (már ha Te voltál) aki megírta az oldal alapelveit, és a kérdésre válaszolt, választ/kérdést akkor törölnek csak és kizárólag, ha a következő elvekbe ütköznek:

"Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!

Ez a válasz trágár

Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar

Ez a válasz rasszista

Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír

Ez a válasz egy hirdetés

Ez a válasz más szempontból problémás"

2011. febr. 10. 12:04
 206/233 anonim ***** válasza:
25%
Nem pontoztam le senkit,nem pontozni járok ide,amúgy nem csak én olvastam ezt a kérdést miután 195 válasz érkezett elég sokan pontozhattak...
2011. febr. 10. 16:13
 207/233 anonim válasza:
3%
Szerintme itt senki nem egy sarki cba ra gondol. igen ez kibírható, és ez télelg nem a legjobb. DE egy tesco.. amikor csak sétálsz és látod a sok kaját. és megszele valamit, amit kkifizetzs, nem értem iért nagyobb parasztság, mint az h a sok "jómodúvagyoksosemeszemazüzletben" -nak mindenki aplári és úgy alkotnak erről véleményt mindtha mindnekiről intélkezhetnének. Erről ennyit, és állíthatja bárhogy nem fogom elhinni hogy egy kólát nem bontott még ki sosem, mert ilyen ember szeirntme egyszerüen nincs... Csak mondja amaga igazát.
2011. febr. 10. 20:14
 208/233 A kérdező kommentje:

"Erről ennyit, és állíthatja bárhogy nem fogom elhinni hogy egy kólát nem bontott még ki sosem, mert ilyen ember szeirntme egyszerüen nincs... Csak mondja amaga igazát."

Én bármennyire is szomjas vagyok vagy éhes egyszerűen akkor sem tudnék felbontani a boltban semmit, mert nem illik meg félnék is, hogy nehogy lecsesszenek érte.

2011. febr. 10. 20:34
 209/233 anonim válasza:
22%
Nem tudom, mi zavarna titeket jobban:egy ordítozó kisgyerek, vagy ha bent eszik? mert engem inkább ez előbbi
2011. febr. 12. 10:32
 210/233 anonim ***** válasza:
17%

Elgondolkodtató a sok válasz. Még jobban a nagy indulat. Leginkább azok részéről figyelem meg ezt, akik a kérdezővel együtt fel vannak háborodva.

Arra gondoltam, persze, nem helyes, nem a vásárlóé, egyebek, de itt nem lopásról van szó, hanem arról, hogy valaki tör, vagy csíp belőle egy falatot, mert szüksége van rá. Ezt kifizeti, nem fogja ellopni.

A túlzottan merev gondolkodás pedig elég veszélyes.

Ha nem hiszitek, nézzetek utána az autoriter fogalomnak.

Úgy is, mint nevelés, vagy szemlélet.

2011. febr. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!