Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Vaskalaposság, hogy tartsuk tiszteletben a másik embert?
Ami nincs kifizetve, az nem a gyereké. Az eladónak sem kellemes az ilyen. És undorító, ha szétmorzsázza az egész boltot a gyerek. Jó szokásuk még eldobni, ha megunják.Nameg az ilyen korú gyerekeknek általában folyik a nyála ha eszik (én szinte kivétel nélkül ilyet láttam) az sem épp gusztusos látvány.
Teljesen igazad van. Én nem hiszem el hogy egy gyerek nem bír ki még egy félórát vagy egy órát az evésig vagy ivásig. Bunkó szokás szerintem.
15/L
Bak ker azt nem értem,mi az,hogy ne vigye magával?Ha nincs más lehetősége,roh adtul ki van fogyva mindenből,postára is+ide oda is kell menni,rittig senki nem tud rá vigyázni,akkor mi van?Akinek van segítsége,k urva könnyen mondja,hogy ne vigye magával.Én is utálom ilyen helyeken végighúzkodni.
A másik meg szerintem nem ömlik a buktászacsiból a nyál.Eddíg még egy eladó sem nyúlt undorodva a gyerekem fél kiflijéhez.Meg vigyél be egy tesco-ba olyat,amit ott nem tudsz megvenni......
Mik mennek a világban,kapcsoljatok csak tv-t, bu zik, szopi, nyali,gyilok,du. 2-kor.De ha a 2 éves gyerekem éhes,és megkíván egy buktát,akkor rossz szülő vagyok,meg hisztis a gyerekem.Ti tudjátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!