Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/233 anonim ***** válasza:
85%
Nekem van gyerekem,2-ő is de volt amikor egyszerre 4 kicsivel mentem vásárolni.Soha nem bontottam még ki semmit vagy ettem meg semmit a kassza előtt és ők sem érezték soha szükségét.Szerintem nagyon nem illik a kassza előtt kibontani az árút,nem hiszem el hogy nem lehet kibírni,nem kötelező csak nem illik és ha 3-4 órát vásárolsz (gondolom nem egy helyen) akkor út közben adsz a gyerekeknek enni,nem bonyolult.
2011. febr. 7. 19:29
 52/233 anonim ***** válasza:
90%
Hát..szerintem is lég furi dolog ez.Ami nincs kifizetve,az elvileg nem az enyém.Az meg,hogy a gyerek végig morzsázza az egész boltot :S Egész egyszerű: ha valaki gyerekkel megy vásárolni,az irja össze a listát,és ne álmodozzon órákat a boltba.Nem hinném,hogy fél óra alatt megéhezik a gyerek,ha elötte pl.eszik.Ha meg olyan,hogy rögtön mindent akar,amit meglát,akkor arra a kis időre bizd másra. A bolt az bolt,és nem gyorsétterem. Én se szeretem látni,hogy ott esznek. A rosszullétes téma,az más,de itt nem erről szólt a kérdés.
2011. febr. 7. 19:31
 53/233 anonim ***** válasza:
94%
Én pénztáros vagyok egy Tesco Expresszben,ami ugye nem egy nagy bolt. Az ha az anyuka odaadja a fél kiflit a kicsinek nem zavar.De mikor a felnőtt emberek ott csámcsognak a kasszánál, és teli szájjal mondják,hogy volt még egy pogácsa is,na akkor általában elpattan a húr. Ja és külön szeretem,mikor felháborodnak,hogy a biztonsági őr figyeli,hogy kifizeti e a megevett dolgot.
2011. febr. 7. 19:32
 54/233 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom. Én úgy hallotam, hogy akkor is lopásnak számít, ha a papírt a pénztárnál beblokkoltatod.
2011. febr. 7. 19:33
 55/233 anonim ***** válasza:
89%

Vaskalaposság, hogy tartsuk tiszteletben a másik embert?

Ami nincs kifizetve, az nem a gyereké. Az eladónak sem kellemes az ilyen. És undorító, ha szétmorzsázza az egész boltot a gyerek. Jó szokásuk még eldobni, ha megunják.Nameg az ilyen korú gyerekeknek általában folyik a nyála ha eszik (én szinte kivétel nélkül ilyet láttam) az sem épp gusztusos látvány.

2011. febr. 7. 19:34
 56/233 anonim válasza:
79%

Teljesen igazad van. Én nem hiszem el hogy egy gyerek nem bír ki még egy félórát vagy egy órát az evésig vagy ivásig. Bunkó szokás szerintem.

15/L

2011. febr. 7. 19:36
 57/233 anonim ***** válasza:
91%
Érdekes én is voltam kisgyerek és a húgom is és soha nem volt szükség ilyesmire. Ettünk, ittunk elindulás előtt, vagy volt a kocsiban, vagy ha nagyon sürgős, akkor bemegyek a legközelebbi boltba veszek neki enni/inni odaadom, és csak utána kezdek el bevásárolni. Felháborítónak tartom,hogy egyesek ezt a viselkedést, hogy kifizetés előtt odaadja az ennivalót, vagy innivalót még normálisnak is tartják. Felvilágosítanám őket, hogy amíg az nincs kifizetve addig az az áruház tulajdonát képezi, és el lehet gondolkodni azon, mit jelent, ha valaki más tulajdonát elveszi... Aztán ha egyszer rajtakapják majd bizonygassa a biztonsági őrnek, hogy de én azt ki akartam fizetni csak később, vagy elhiszi vagy nem.
2011. febr. 7. 19:36
 58/233 anonim ***** válasza:
23%
majd ha nem órákat kell sorbanállni hanem rendesen megnyitnak annyi pénztárat amennyit kell akk én se fogom felbontani a kólát útközben...
2011. febr. 7. 19:37
 59/233 anonim ***** válasza:
35%

Bak ker azt nem értem,mi az,hogy ne vigye magával?Ha nincs más lehetősége,roh adtul ki van fogyva mindenből,postára is+ide oda is kell menni,rittig senki nem tud rá vigyázni,akkor mi van?Akinek van segítsége,k urva könnyen mondja,hogy ne vigye magával.Én is utálom ilyen helyeken végighúzkodni.

A másik meg szerintem nem ömlik a buktászacsiból a nyál.Eddíg még egy eladó sem nyúlt undorodva a gyerekem fél kiflijéhez.Meg vigyél be egy tesco-ba olyat,amit ott nem tudsz megvenni......

Mik mennek a világban,kapcsoljatok csak tv-t, bu zik, szopi, nyali,gyilok,du. 2-kor.De ha a 2 éves gyerekem éhes,és megkíván egy buktát,akkor rossz szülő vagyok,meg hisztis a gyerekem.Ti tudjátok!

60/233 anonim ***** válasza:
37%
Nagyobb problémád sose legyen!
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!