Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?2011. febr. 7. 18:53
31/233 anonim válasza:
Mi az,hogy nem érti? Én nem cirkuszoltam 2 évesen a boltban. Akkor üvölt és kész, majd ha kiment a boltból akkor megeszi a kocsiban.
32/233 anonim válasza:
Na ez meg a másik.A beleivott meg belezabált gyereknyálas csokipapírt fogdossa az eladó?? Hát én hozzá nem nyúlnék.
33/233 anonim válasza:
Ne kelljen visszaolvasni? Már nem azért de te aszerint élsz amit a gyakorin írogatnak? :D
34/233 anonim válasza:
Én azt csodálom, hogy erre hogy-hogy nem tekintetnek lopásként, abban a pillanatban amikor az illető fogja magát és a tesco közepén kicsomagol valamit és elkezdi enni. (Az más kérdés, hogy ki akarod fizetni.)
Amúgy egyik barátnőmnek meg kellett vennie egy lakkot, mert kinyitotta (nem kipróbálta), csak megnézte üveg nélkül is a színét.
35/233 Cory Rose válasza:
Ha utána kifizeti akkor oké. Nem tudom miért lenne ez paraszt dolog. Én mondjuk enni nem szoktam, de ha veszek üdítőt, akkor abból iszom nyugodtan, aztán kifizetem rendesen, ha esetleg elfogy akkor is.
36/233 anonim válasza:
Ja, meg ha nem ottani kaját/italt visztek be, akkor azt előtte meg kell mutatni a biztonsági őrnek vagy a pénztárosnak (egy csomó helyen ki is van írva egyébként), akkor nem fogják majd rátok...
37/233 anonim válasza:
Nem értem én se,hogy miért nem lehet addig várni,amíg a pénztárt elhagyják,én soha nem bontottam ki semmit mielőtt ki nem fizettem.Ennél már csak az jobb,amikor megdézsmálják a gyümölcsöket,meg az apró dolgokat,amit ki se fizetnek,és szanaszét hagyják a papírokat:)
38/233 anonim válasza:
Most az egyáltalán nem tirpákság,ha valaki megeszik a tescoban pl: egy túrósbatyut,iszik,vagy pls egy csokit,FELVTÉVE ha KIFIZETI!!!ha kifizeti,azt csinál vele amit akar.
39/233 anonim válasza:
De mondjátok már meg ki tudja ellenőrizni hogy ki fizeti ki? A mai világ már nem becsületszóra müködik...
40/233 anonim válasza:
nem a szerint élek, de nem lepődnék meg, ha a két kérdést ugyan az az ember tette volna fel. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!