Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/233 anonim ***** válasza:
34%

Az én fiam egy éhenkórász.Ha lehet,nem is viszem magammal ilyen helyre,mivel a kocsiban ül,szemmagasságban van neki az összes finomság.Ha éhes,én is szoktam adni neki,amit kifizetek.Inni is adok neki újabban,mert amikor itthonról kubus üvegben vittem neki inni,KI KELLETT FIZETNEM,mert azt hitték onnan vettem el,csak nem akarom kifizetni.Miről beszélünk?

Nem beszélve arról,hogy hosszú órákba telik sokszor egy bevásárlás egy ilyen helyen,addíg sírjon,hogy éhes-szomjas?Inkább szóljanak meg az iylen emberek,de nem éheztetem a fiamat!

2011. febr. 7. 19:06
 22/233 anonim ***** válasza:
78%

A fogyasztói társadalom már nem bír ki 30-60 percet étel nélkül! Gratulálok. Szerintem igenis taplóság, nem illik. Ezzel a mentalitással odaszellentesz az étteremben is az emberek orra alá, csak mert épp akkor kell? Nem primitív ösztönlények vagyunk, hanem elvileg civilizált emberek.

Ezzel a gyereknek sem azt tanítod, hogy várja ki a sorát, hanem elégítse ki minden szükségletét ott és akkor amikor az ösztönei súgják. Igazi proli viselkedés.

2011. febr. 7. 19:06
 23/233 anonim ***** válasza:
89%
A kérdező nem arra gondolt, hogy megeszi és utána beütteti, hanem hogy megeszi, és nem történik semmi. Nagyon sokszor látok én is ilyet...Az meg undorító mikor megisszák az üdítő felét, aztán visszateszik a polcra. Hát b*sszák meg.
2011. febr. 7. 19:10
 24/233 anonim ***** válasza:
24%
19.06 vagyok.Az én fiam nem hisztis,kikérem magamnek,meg van nevelve.Csak éhes!Ha egyszerre több helyre megyünk vásárolni,és esetleg 3,vagy akár 4 órát is eltöltünk,akkor megéhezik.És a hiszti,meg az éhség más dolog.Ha hisztizne,kivinném,nem csokit dugnék a szájába.
2011. febr. 7. 19:11
 25/233 anonim ***** válasza:
83%
Na elmesélek valamit.Azóta ilyent soha többet nem csináltam.kb másfél éve nyáron bementem a spárba.Sprayket nézegettem. Az egyikből fújtam a csuklómra, hogy milyen az illata. Mivel nem tetszett, visszatettem. Mást vettem, azt hiszem kaját, azzal megyek a pénztárhoz, hogy kifizessem. Na és a biztonsági őr, behívott az irodájába, mert azt hitte,hogy loptam. Mindenemet kipakoltatta,még a tamponos dobozomat is. Megszégyenítve(nemám a raktárajtón engedett volna ki) hanem a bolton keresztül. Szóval ááá. Sosem csináltam olyat,hogy megeszem a csokit. ezek után pláne nem. Más sem hiányzik, mint megint egy ilyen. Oké, egy két éves gyerek, lehet más, de kis korban kell megtanítani, hogy amiután kifizették, azután egye meg. De ha nagyon hisztizik, óvatosan egye meg, hogy ne sérüljön a vonalkód.
2011. febr. 7. 19:12
 26/233 anonim ***** válasza:
32%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:06

Apám, te nem ebben a világban élsz!!

Ugyan hogy magyarázod el egy 1-2-3 éves gyereknek, hogy öcsi, akárhogy ordítasz, nem ehetsz és ihatsz, mert a néni szerint nem illik??

Ha 11-12-13 évesen nem bír ki még fél órát, az tényleg gond, de egy kicsivel egészen más a helyzet.

Egyetértek az első 19:06-ossal, én is ha tehetem a 14 hónaposom nélkül megyek bevásárolni.

27/233 anonim ***** válasza:
26%

És honnan vigyek magammal ?Meló után szerinted ha megyek érte én vagy bárki más az oviba és neadj bekel ugrani még pár helyre,majd következik a vásárlás akkor hadjam a gyereket nyűglődni mert egyesek szerint bunkóság?

Ugyan úgy kifizetem!Akkor meg?Akinek nincs gyereke az eltudja képzelni milyen ha megéhezik szomjazik vagy csak megkostólná a terméket?

Lehet lepontozni.

28/233 anonim ***** válasza:
36%
Azt hiszem az itt válaszolók többségének még nem volt dolga igazán hisztis gyerekkel!Mi nem azért adjuk oda a gyereknek a boltba azt a valamit,hogy arra tanítsuk, hogy mindent lehet hanem azért,hogy legközelebb ne azt keljen visszaolvasni itt:"Képzeljétek, egy gyerek úgy ordított a tescoba".Mert én már ilyet is láttam ezen az oldalon.Lehet, hogy csak egy rudit szerettet volna.Mindegy, a ti gyerekeitek már most biztos mintapolgárok.
2011. febr. 7. 19:13
 29/233 anonim ***** válasza:
83%

Nekem azzal, ha vki "útközben" eszi meg, nem az a bajom, hogy biztos lopna, mert a nagy többség ilyenkor rendesen kifizeti... hanem az, hogy nem így kéne a gyereket nevelni, hogy mindent megkap amikor csak akarja. Az nekem nem indok, hogy elkezd hisztizni-kínosnak kínos, de hát minden felnőtt tudja, hogy milyenek a gyerekek (főleg a dackorszakban), aki emiatt kinézi a másikat, meg azt hiszi, hogy nem rendesen neveli, az hülye... van ismerősöm, aki szintén ilyen típusú gyerek volt, anyuka persze odaadta neki a kaját a boltban, hogy hallgasson el "szegényke"/ne legyen rossz a kedve... el lehet képzelni, milyen követelőző, hisztis kamasz lett belőle. Az meg a másik része a dolognak, hogy sztem elég gusztustalan és megalázó a pénztárosnak egy csokipapírt vagy egy üres, láthatóan felbontott dobozt odarakni a szalagra (tudom, ezzel a véleménnyel valszeg egyedül vagyok).

(ha meg szomjas a gyerek, akkor igyekezném lerövidíteni a vásárlásra szánt időt... persze, órákig ne szomjazzon a gyerek, de talán ilyenkor az ilyen többórás nagybevásárlásokat el lehet halasztani).

30/233 anonim ***** válasza:
80%
És mégis honnan kéne tudnia a boltosnak hogy nem onnan vetted. Mert te azt mondod? Hát az nem úgy megy sajnos... Szerintem azért bunkóság ez mert senki nem tudhatja hányat evett meg, és hogy valóban szól-e fizetéskor hogy többet számoljanak. Bocsi attól aki megbízható de senkinek sem kötelessége ezt elhinni. Ha meg annyira éhes a gyerek akkor egyen előtte, vagy olyat vigyen be amin látszik hogy nem abból a boltból van.
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!