Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolsz arról ha egy...

Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?

Figyelt kérdés
Múlt héten is láttam ilyet a Tescoban. Anyja odaadta a kb két éves gyerekének a túrós buktát a gyerek meg ette és morzsálta végig a bolton. Szerintem olyan tirpák dolog, hogy még ki sem fizette és ott eszi a gyereke a boltban. Etesse meg otthon a gyereket szerintem. Mit gondoltok erről?
2011. febr. 7. 18:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/233 anonim ***** válasza:
83%

Az tényleg rosszabb egy fokkal ha nem fizetik ki, de most komolyan hogy néz az ki, hogy a félig megevett meg nyálas papírt húzza le szerencsétlen eladó nő? Szerintem ez nagyon megalázó.

Az már csak hab a tortán, amikor ott vannak a félig megivott üdítők a polcon, meg az eldobált sörösdobozok, fél kiflik, meg végigharapdált gyümölcsök, párizsi.

2011. febr. 7. 19:20
 42/233 anonim ***** válasza:
86%
Illik, nem illek... Abba senki nem gondolt még bele, hogy amikor bemegy egy áruházba, megfogja a bevásárlókosarat, kocsit, megtapogat pár árut, azt már előtte aznap 300 ember végigtapizta, köztük Józsi bá' a helyi szippantós autó manager, akinek nem a tisztaság a mániája? Aztán az ember mindezt egy jól irányzott mozdulattal benyalja a kezéről némi helyben bontott kajával, esetleg a csemetéjébe tömi nagy bőszen. Aztán csodálkoznak, ha jön a h1n1.
2011. febr. 7. 19:21
 43/233 anonim ***** válasza:
88%
Az erkölcsi mélységeibe nem mennék bele, DE - az átkosban lehetett ilyet csinálni, utána fizetéskor szóltál a kasszánál a Marikának, meg volt még egy kifli, amit a gyerek megevett vagy felmutattad a csoki papírját. Ma már nagyon necces, mert szerintem elvileg lopásnak számít, hiszen még nem volt kifizetve... És még papírja sincs... Meg már nem a Marika ül a kasszánál... Nekem múltkor - nem mennék bele a betegségem részleteibe - lényeg, hogy akkor és ott lettem rosszul, a látható jelekig még nyilván kellett volna pár perc, de ki akarja azt megvárni? Előre meg nem lehet kiszámítani, hogy mikor jön, így felbontottam az üdítőt, bevettem a gyógyszert, és betettem az üdítőt a kosaramba. Aztán lábon kihordtam egy infarktust, hogy mi van, ha figyelték a biztonságiak, és mindjárt be is visznek... A biztonság kedvéért a gyógyszert a kasszáig a kosár tetején hagytam...
2011. febr. 7. 19:22
 44/233 anonim ***** válasza:
89%
Az meg a másik, amikor a kisebbség a zsebében levő nem tudom mibe nyomja a sampont/balzsamot/tusfürdőt. Vagy elemenként lopja össze a hajfestéket a dobozokból, és te otthon konstatálod, hogy hopp, hiányzik az egyik tubus a dobozból, amit kifizettél, vagy félig üres a tusfürdőd. Ilyenkor miért nem lép közbe a biztonságiőr? Egy gyerek lehet más tészta, még nincs gyerekem. Én ezeken viszont ezerszer jobban felháborodok.
2011. febr. 7. 19:22
 45/233 anonim ***** válasza:
26%

Hehe. Tipikus kérdése annak, akinek nincs gyereke. Nyugodtan azok mellé lehet tenni - mármint a kérdést - miért hisztizik ez a k. kölyök? (a másé)

Miért enged meg mindent a h. anyja a h. gyerekének? etc.

Válasz: szinte mindre rá lehet húzni: akkor tudod meg, ha lesz saját gyereked.

Jó kis meglepik fognak érni! :)

2011. febr. 7. 19:23
 46/233 anonim ***** válasza:
85%

Nem a gyerektelen kérdése:

Megkérdeztem anyukámat, azt mondta nem adta oda soha, ameddig ki nem fizette.

Ne fogjunk már mindent a gyerekre. A szülő dolga megnevelni,vagy ha nem megy nem kell magával cipelni a boltba.

2011. febr. 7. 19:25
 47/233 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem mindenkiben van annyi önkontroll, hogy uralkodjon az éhségén meg szomjúságán. Ha éhes vagy, akkor veszel valamit, kimész, megeszed, aztán ha még akarsz valamit a szupermarketből, akkor visszamész. De ott megenni..pofátlanság. Nekem már azért is szólnak, ha fújok egy sprayből a kezemre, hogy érezzem az illatát, vagy a kezemre kenek egy rúzst, hogy lássam a színét..
2011. febr. 7. 19:25
 48/233 anonim ***** válasza:
87%

Azt gondolom,hogy illetlen paraszt dolog. Etesse meg otthon a gyereket,ha pedig a gyerek nem bírja kivárni,amig anyuci bevásárol,akkor ne vigye magával! De mit csodálkozunk a gyereken,amikor sok felnőtt is ilyen. Pl mikor az auchanban van az az akciós pogácsa,épp hogy a szerencsétlen pék kitolja, a színesbőrűek rászállnak mint keselyűk a dögre,és jóízűen falatoznak,mintha az vendégváró pogácsának lenne kitéve,és ilyet már nem egyszer láttam! Undorító!

25/N

2011. febr. 7. 19:26
 49/233 anonim ***** válasza:
94%
Na ne mondjátok már hogy nem bír ki egy gyerek evés-ivás nélkül egy bevásárlást. :) Nekem személy szerint semmi bajom azokkal akik odaadják egy gyereknek csak én nem csinálnám...én sem kaptam meg kiskoromban de nem is kértem :) Itassátok-etessétek meg elötte-utána és kész.Egy bevásárlást csak kibir végülis nem eszik egész álló nap.És az elég ciki ha pl. egy üres csokis papírt odaadunk a pénztásornak :S És különben sem egy áruházban kéne etetni egy kisgyereket ahol összefogdos minden koszos sz@rt...Nekem lesz gyerekem biztos nem adok oda neki semmit majd ha már kifizettem. :)
2011. febr. 7. 19:27
 50/233 anonim ***** válasza:
28%
Illik, nem illik, én szoktam. Kajálni nem, de pl ha veszek inni, beleiszok, ha éppen megszomjazok. Kiskoromban amikor anyával vásároltunk, kaptam túrórudit, mielőtt kifizette volna. Szerintem semmi taplóság nincs benne, nem értem miért kell egyből fröcsögni meg "balkánozni". Szeretem, hogy itt mindenki extrém módon normális, csak a szavait nem tudja megválogatni.
2011. febr. 7. 19:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!