Mit gondolsz arról ha egy szupermarketben látod, hogy a szülő odaadja a gyerekének a még ki sem fizetett kaját?
Másodiknak! Ha a 4 éves kishugod nem birja ki a vásárlás idejét, akkor vigyetek magatokkal enni-innivalót.
Gyerekkorban kell megtanitani azt, hogy mi az illem. És az semmiképpen nem az, hogy az üzletben eszünk-iszunk. Erre való hely (ha már nem birjuk ki hazáig) az étterem, vagy büfé. Régebben az utcán sem ettek az emberek, de ma már ez elfogadott, ha valakinek van kedve koszos kézzel az embertömegben enni.
szerintem az még oké, ha utána kifizeti, pl a csokipapírt odaadja a pénztárosnak. nekem is volt olyan, hogy megszomjaztam és belehúztam a kólába, és kifizettem így. a gyerekek meg olyanok amilyenek, elvan némelyik kényeztetve, és gondolom nemakarnak hisztit, ezért odaadják a csokit sütit akármit.
de az hogy nemfizetik ki, az igenis pofátlanság, és büntetendő.
Itt is meg lehet kóstolni a szőlőt, senki nem szól érte.
Szerintem sem szép dolog, jó egy üdítőt ha megiszik az oké, de ne morzsázzon már ott össze mindent. Ha ennyire nem bír vele, mert hisztizik, akkor hagyja otthon,vagy nevelje meg.
Bár szerintem a legdurvább amikor nem szólnak rá a gyerekre, holott az mindent levesz a polcról és dobálja. Nem tudom nekik hogy esne,ha a saját holmijukat kezdené el egy idegen földhöz vagdosni.
Én nem akadnék ki ezen.
Többször volt már velem is, hogy majdnem szomjan haltam, fogtam az ivójoghurtot, megittam és az üres flakont a szalagra tettem (nem odab@sztam!). Ugyanúgy kifizettem, mintha tele lett volna.
Egyébként 2,5 évig dolgoztam az Auchanban, ott is számtalanszor láttam, hogy anyuka a fáradt, nyűgös kisfiának odaad egy fél kiflit, és a pénztárnál szól, hogy egyel többet számoljanak.
Kedves kérdező, neked van gyereked? Mert ha nincs, nem tudhatod, milyen az, amikor egy kicsi elveszíti a türelmét egy nyüzsgő, zajos, számára ismeretlen helyen!
18.57 -es vagyok.
Még annyit,hogy nyáron az 50 fokban szerinted ha bemegyek vásárolni mert egész nap a tűző napon melózok érdekel,hogy közben elkezdem inni a terméket amit megveszek?
Hát a francokat. . .
Kifizetem úgyhogy nemtom mi ezen a felháborító tirpák dolog.
Jah és igen ez Magyarország nem német pf...
Egyetértek a kérdezővel, és az első hozzászólóval is: tipikus balkán. Németországot meg azért ne hasonlítsuk össze velünk.
Ennyi erővel akkor rakjanak ki mikrót, sütőt az áruházakba. Megsütöd helyben a húst, megeszed, aztán majd a csomagolást lehúzzák a pénztárnál.
Szerintem is gyökérség. Rossz irányba neveli a gyerekét aki képtelen pár percnyi türelemre bírni őt.
Rossz irányba neveli ? Kistesómnak is mindig odaadtuk az ételt,innivalót mégis normális gyerek :)
Az a durva, hogy ezt nem csak a gyerekkel csinálják, hanem ahogy itt olvasod felnőtt emberek is. Hát nekem soha eszembe nem jutott volna ilyet tenni (sem gyerekként, sem felnőttként), felháborító parasztságnak tartom, akár kifizetik akár nem. Szülők abszolút rossz nevelésének az eredménye az ilyen viselkedés.
(Hozzáteszem Tesco (meg úgy egyáltalán, miután hazaérek) után kétszer mosok fertőtlenítővel kezet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!