Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám "kidobott" itthonról....

Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Több infót nem szeretnék írni.

Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?

2011. jan. 12. 19:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/116 anonim ***** válasza:
83%

Figyelj vagy tanulsz vagy a barátoddal lógsz és nem tanulsz, majd pár év múlva átkozod magad,hogy miért nem tanultál..De jó is lenne ha tanultam volna most nem lenne ez,mondatok fogják elhagyni a szádat.. Mind kettőre kell szakítani időt de okosan! Én is tanulok mikor kell aztán ha van szabad napon találkozok vele..Vagy péntektől vasárnapig bepótoljuk de akkor is úgy,hogy szombat,vasárnap délelőtt felkelek akármennyire nehéz és neki állok tanulni. Arra nem gondoltál,hogy mikor a barátoddal vagy akkor pl:2-3órát ügyet vagytok elvagytok,aztán tanultok együtt?Akkor is együtt vagytok csak tanultok mikor pár perces szünetet tartotok a tanulás közbe akkor meg..:D Tanulj mert a mai világban már csak úgy tudsz megélni,ha tanulsz!!!

15/L

Sok sikert!;)

2011. jan. 12. 19:59
 52/116 anonim ***** válasza:
97%
akkor oldd meg a problémáidat ahogy akarod. ha már az is baj ha az ember segítene
2011. jan. 12. 19:59
 53/116 anonim ***** válasza:
100%

*napom

*együtt

2011. jan. 12. 20:00
 54/116 A kérdező kommentje:
Nem a barátom hibája, hogy nem tanulok.
2011. jan. 12. 20:00
 55/116 anonim ***** válasza:
100%

"Szerintem azt se tudja, miből kb hanyasra állok.."

Nem is kell tudnia. Az én szüleim se tudták soha! Magunknak tanulunk nem a szüleinknek! A biolos.

2011. jan. 12. 20:01
 56/116 anonim ***** válasza:
100%

Persze,hogy nem az ő hibája,egyedül a te hibád,hogy lusta vagy leülni tanulni.

A tanulmányi eredményed pedig a feltett kérdésed oka,így szerintem nem lehet elsiklani felette.

Nem tetszett,hogy lenézően beszélt veled anyukád? Jobb,ha megszokod,mert ha nem fejezed be a sulit, 7 osztállyal te leszel az utolsó senki.Csicska munkákat fognak csak rád bízni és senki nem fog tisztelni.

Tudom durván hangzik,de sajnos ilyen a társadalmunk.

2011. jan. 12. 20:03
 57/116 anonim ***** válasza:
100%

Hát én tudom mit jelent sz-r körülmények közt felnőni.

Apám alkoholista volt úgymond, ami miatt anyám többször akart öngyilkos lenni,önveszélyes volt, én meg csak hallgattam a veszekedést.

És igen, rossz volt hazajönni is, sokszor nem volt kedvem, de épp ezért tanultam, hogy mihamarabb saját lábra tudjak állni, hogy felvegyenek egy másik városba egyetemre, hogy szabaduljak.

A te "vagy itthon maradsz és tanulsz vagy mehetsz a fenébe" semmi ahhoz képest.

Igaza van anyudnak, hogy 15évesen nem a fiúdra, hanem a tanulásra koncentráltat.

Majd amikor a töri 2es miatt nem vesznek fel sehova akkor bezzeg fogod a fejed , hol lesz akkor már a pasid...

2011. jan. 12. 20:06
 58/116 anonim ***** válasza:
93%

Szeirntem gondolkozz el azon,hogy te most tényleg azért rinyálsz itt,hogy ilyen olyan szar az életed,mert az anyádnak volt pofája lebaszni amiért nem tanulsz...?Igen a 15 évesek közötti párkapcsolatok biztos sokkal fontosabbak,mint hogy legyen belőled valaki vagy normális munkád.

Hisztis pics@ vagy,ez a legnagyobb bajod

2011. jan. 12. 20:09
 59/116 anonim ***** válasza:
27%

hát én megértem a helyzeted mert nekem is hasonló a helyzetem,persze az én anyám azért nem ilyen idegbeteg csak néha.engem is jó formán leszar még ha 5östhozok akkor is.Én se bulizok, cigi és alkohol is kivan zárvva.de attólmég én is eléggé boldogtalan és kedvtelen vagyokk itthon unalmas suliba még rosszabb.....családomról nemis beszélnék...

szerintem hallgass a szivedre és teddazt amit érzel!

16/L ha gondolod irhatsz privit.

2011. jan. 12. 20:10
 60/116 anonim ***** válasza:
90%

Nem kellett volna sztem alapból már olyan fiatalon pasizni,mint amikor te kezdtél.. Jó úton haladsz afelé hogy elszúrd az életed.Én csak 3 naponta nem vagyok a barátommal,és mégis 4-es átlagom lesz a suliba,mert össze kell tudni egyeztetni a kettőt..

16L

2011. jan. 12. 20:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!