Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
Nem olvastam az előző válaszokat, saját kútfőből annyit válaszolok, hogy akármit is tettél, egy szülő nem viselkedhet így.Ilyen nincs, hogy a kiskorú gyerekemet kiteszem otthonról, mert vmi rossz fát tett a tűzre.
Amíg be nem töltöd a 18.életévedet, kötelessége ellátnia téged, vagy pedig adjon állami gondozásba, ehhez viszont sokmindennek utána kell járnia.Első utad legyen a rendőrség, ők majd elirányítnak más hatósághoz, ahol tudnak foglalkozni veled.
Sajna nem tudom, hogy hova, mert ilyen esettel még nem találkoztam, csak olyannal, amikor a szülőt hagyta ott a gyerek.
Sok szerencsét.
20.25
gratulálok a magas intelligenciaszinthez
Én anyum sem tudja miből hanyasra állok. Ez nem téma, 15 évesen te is rájöhetnél, hogy nem a szüleidnek tanulsz, hanem magad és a jövőd miatt.
18/L
Már elnézést, így a női nem nevében is, de annyi örömöd van az életben, ha a barátoddal vagy, tanulni nem akarsz, a szüleidet sz.rba se nézed, szemtelen vagy, lusta dög, és szerinted az a megoldás, ha eztán egész nap egy plázában lógsz, haza se jársz, nehogy uram bocsá' két szalmaszálat otthon keresztbe kelljen tenni, vagy befogjanak mosogatni.
ÓÓÓÓÓ, te szegény, szegény, meg nem értett kis .....
Ide mit is lehet írni arra, aki nem tanul, nem dolgozik, és élete értelme a faszija... öööö... hát semmi hízelgő nem jut eszembe.
Tudod, jó hogy nem én vagyok az anyád, mert én se etetnélek, ruháználak, fizetném a rezsidet, mert nem érdemled meg, anyádnak tökéletesen igaza van!!
Eszedbe se jusson tanulni, normálisan viselkedni, otthon segíteni, inkább csináltasd fel magad a pasiddal, az ilyenek azt szokták, és ülj az ő szülei nyakára, aztán sorra potyogtasd ki neki a zabigyerkeket, hadd fizessen a kiskö.csög, ha már nem tudott magának egy valamire való, normális, rendes lányt találni.
Ebben az a szomorú, ha egyszer anya leszel, akkor se lesz jogod leszidni a sajátodat, ha a szádba lép, mert te se voltál különb egy percig se, csak azt kapod majd vissza, amit megérdemelsz.
Az államiban is tanulni kell, meg időnként rendet rakni, kiganalyozni a szobádat, cserébe páran hülyére vernek, elveszik a cuccaid, nem kisangyalok vannak ott, és ők tényleg hobbiból kinyírhatnak éjszaka.
Azon gondolkodom, hová tudnál ezzel a mentalitással beilleszkedni.... mondjuk egy putrisoron elférnél a többi hasonszőrű között.
Nem olvastam az eddigi választokat,szóval bocsi,ha valaki már írt hasonlót.
Szóval engem ugyan még nem akart kidobni anyám,de alkoholista,agresszív,indulatos,idegbeteg(Leginkább csak szavakkal bántott,de azt egész életemben,úgy,hogy most"felnőtt"fejjel próbálom kikupálni magam,hogy legyen belőlem valaki,ne csak egy lelki roncs)
Könnyű úgy leugatni valakit,hogy jó családi körülmények közt nő fel az ember,meleg vacsora várja otthon"mi volt a suliba"szeretet és béke a családban.
De bizony ha egy sz.ar körülmények közt nő fel az ember,úgy megy haza,hogy csak balhé várja jó esetben meg csak nemtörődömség akkor a tanulás sem olyan könnyű.Mert minek,ha az ember a saját szüleinek sem kell.
Én is nagyon nehezen emésztem meg,hogy anyám nem volt egy mintaszülő és sosem bocsájtom meg amit tett.
Szerencsére a páromtól megkapom azt a szeretetet amit anno senkitől sem.
Kitartás,ne törődj vele.Állj a sarkadra,szedd össze magad.Később majd megmutatod,hogy igenis egy értékes ember vagy.Most meg jobb a nyugalom,kérj bocsánatot(még ha nem is tettél akkora rossz dolgot)A saját érdekeid nézd,ha már Anyád nem képes erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!