Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
1,5 éve együtt vagyunk.. De mind1.
És igen, többet tanulnék, ha jobb lenne a kedvem,. ha hazaérnék és nem ez várna itthon..
De ezek után nekem tényleg semmi kedvem tanulni már..
Meg ki vannak azon akadva, hogy pl holnapra semmit sem kell tanulnom.. De ha egyszer nem kell.. És direkt ilyenkorra időzítem a találkát is..
Szép kis logika.Ha többet lennél a barátoddal,akkor kevesebb időd lenne tanulni.Vagyis,hiába LENNE kedved tanulni,ha a barátod miatt nem lenne mikor.Remélem felfogtad!
Másrészt hamarosan felnősz.Most kell megtanulnod,hogy a kötelességét az embernek akkor is meg kell csinálnia,ha nem motiválják,jutalmazzák semmivel. pl.találkozók a pasiddal
19:55
Amiket te leírtál, azok alap tudások szerintem, tudom rá a válaszokat is, hidd el...
Hogy látná, hogy igyekezek, mikor kb lesz@rja, ha 5öst kapok, de ha 1est, akkor azt is...
Szerintem azt se tudja, miből kb hanyasra állok..
Nézd, az nem megoldás, hogy elmész otthonról, a végén meg még érettségid sem lesz, mert nincs kedved tanulni. Gondolj bele! Ingyen tanulsz nyelveket... tudod mennyibe kerül nyelviskolában nyelvórákat venni?? Márpedig nyelvvizsga nélkül nem kapsz diplomát. Fordíts kicsit több időt a tanulásra. Nem kell rögtön színötösnek lenni, de egy 4 egészes átlagot sztem még gimiben is bőven lehet tartani, mellette meg tudsz találkozni a barátoddal is.
Anyud valszeg indulatában küldött el. Szeret ő téged, csak nem tudja hogyan nevelje kamasz lányát. :) Kérj bocsánatot és béküljetek ki, nem olyan nagy ügy ez. :)
Szerintem ha heti 2x találkozok vele a 7 napból, lenne időm tanulni is..
Ne te oktass ki légyszíves.
És nem a tanulmányi eredményem volt a kérdés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!