Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám "kidobott" itthonról....

Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Több infót nem szeretnék írni.

Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?

2011. jan. 12. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/116 anonim ***** válasza:
100%
Ha többet lennél vele mégis mikor tanulnál? És nem biztos hogy ez a szerelem örökké tart...sőt biztos hogy nem.És akkor meg mi lesz? Akkor meg a szerelmi bánat miatt nem fogsz semmit sem csinálni.Ezek csak kifogások!!
2011. jan. 12. 19:54
 42/116 A kérdező kommentje:
Tanulok töriből, de tényleg baromi nehéz, a tanár akkor boldog, ha szivathat minket.. Komolyan még a stréberek is 3asok.. Hiába tanulom meg, ha egyszer a dogába se azt kérdezi, amit mondott, aztán meg letagadja..
2011. jan. 12. 19:54
 43/116 anonim ***** válasza:
87%
Jah, semmire se fog kelleni a biológia tudásod. Ilyenek kérdezik itt a fórumon, hogy ha a számba élvez lehetek terhes?? Mert csak 1 vesém van, nem?? Miért nem fogyok, ha csak kenyeret eszek?? Nagyon jó vagy. Egy biológus.
2011. jan. 12. 19:55
 44/116 anonim ***** válasza:
81%
kicsilány, fejezd ezt be, ne itt a gép előtt siránkozzál, hanem álljál neki tanulni, most. ha anyukád látja, hogy igyekszel, ő is másképp fog hozzád állni
2011. jan. 12. 19:55
 45/116 A kérdező kommentje:

1,5 éve együtt vagyunk.. De mind1.

És igen, többet tanulnék, ha jobb lenne a kedvem,. ha hazaérnék és nem ez várna itthon..

De ezek után nekem tényleg semmi kedvem tanulni már..

Meg ki vannak azon akadva, hogy pl holnapra semmit sem kell tanulnom.. De ha egyszer nem kell.. És direkt ilyenkorra időzítem a találkát is..

2011. jan. 12. 19:56
 46/116 anonim ***** válasza:
100%

Szép kis logika.Ha többet lennél a barátoddal,akkor kevesebb időd lenne tanulni.Vagyis,hiába LENNE kedved tanulni,ha a barátod miatt nem lenne mikor.Remélem felfogtad!

Másrészt hamarosan felnősz.Most kell megtanulnod,hogy a kötelességét az embernek akkor is meg kell csinálnia,ha nem motiválják,jutalmazzák semmivel. pl.találkozók a pasiddal

2011. jan. 12. 19:56
 47/116 A kérdező kommentje:

19:55

Amiket te leírtál, azok alap tudások szerintem, tudom rá a válaszokat is, hidd el...

Hogy látná, hogy igyekezek, mikor kb lesz@rja, ha 5öst kapok, de ha 1est, akkor azt is...

Szerintem azt se tudja, miből kb hanyasra állok..

2011. jan. 12. 19:57
 48/116 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, az nem megoldás, hogy elmész otthonról, a végén meg még érettségid sem lesz, mert nincs kedved tanulni. Gondolj bele! Ingyen tanulsz nyelveket... tudod mennyibe kerül nyelviskolában nyelvórákat venni?? Márpedig nyelvvizsga nélkül nem kapsz diplomát. Fordíts kicsit több időt a tanulásra. Nem kell rögtön színötösnek lenni, de egy 4 egészes átlagot sztem még gimiben is bőven lehet tartani, mellette meg tudsz találkozni a barátoddal is.

Anyud valszeg indulatában küldött el. Szeret ő téged, csak nem tudja hogyan nevelje kamasz lányát. :) Kérj bocsánatot és béküljetek ki, nem olyan nagy ügy ez. :)

2011. jan. 12. 19:57
 49/116 A kérdező kommentje:

Szerintem ha heti 2x találkozok vele a 7 napból, lenne időm tanulni is..

Ne te oktass ki légyszíves.

És nem a tanulmányi eredményem volt a kérdés..

2011. jan. 12. 19:58
 50/116 A kérdező kommentje:
Nem nagy ügy? Nem szoktam kiborulni, de annyira ideges lettem, hogy hánytam is... Látnod kellett volna az arcát, ahogy beszélt velem.. Mint egy utolsó kis senki..
2011. jan. 12. 19:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!