Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám "kidobott" itthonról....

Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Több infót nem szeretnék írni.

Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?

2011. jan. 12. 19:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/116 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező: olyan lesz, amilyenre csinálod magadnak.

Tudom, hogy 15 évesen az ember baromira tudja, hogy kell megváltani a világot. Na innen már csak egy lépés, hogy felfogja, hogy egyelőre jobb lenne, ha a szüleire hallgatna.

Sokan ezt harmincévesen látják be. Úgy tűnik, te is ilyen leszel. Ha még akkor létezik gyakorikérdések, és valahogy idekeveredsz, a fejed fogod verni a falba, hogy "de hülye voltam!".

Különben mindegy is. Az életed olyan lesz, amilyenre csinálod.

De egy apróság: annyi gerinced legalább legyen, hogy ha már nem vagy hajlandó semmilyen kötelességed teljesíteni a szüleid felé, ne is várj el tőlük semmit. Úgymint kaja, ruhák, internet... és hoppá, itt bukik a mutatvány!!

2011. jan. 12. 21:37
 112/116 anonim ***** válasza:
97%

21.37

Tokeletesen egyetertek!!!!!!!!!!!!!

A szeretet nem elvarni kell,hanem eloszor adni es utana kapni is fogsz. De oszinten ilyen hozzaallassal mit szeressenek benned?

En most varom a gyerekunket es csak remenykedek,hogy nem ilyen lesz ,mint te!!!!!!!

En 15 evesen sportoltam minden nap, lekotottem magam. Heti ket nap delutan pedig dolgoztam, hogy ne a szuleimtol varjak el mindent!

Nem dramazni kene, hanem eszhez terni!!!!!!

2011. jan. 12. 22:14
 113/116 anonim ***** válasza:
16%
Van amikor próbálsz szeretetet adni, de úgy szarják le ahogy van. A létező legrosszabb dolog a világon. Főleg egy anyától, én biztos felakasztanám magam ha valaha is ilyen történne mert ennél nagyobb fájdalmat nem is tudok elképzelni..:(
2011. jan. 12. 22:54
 114/116 anonim ***** válasza:
88%

Kicsi lány azt mondod el akarsz kerülni?

Mi gátol? Ja!

Csak szimplán buta vagy és kész!

Aki tanul az a te korodtól számolva pár év és a lehetőségek tárháza áll előtte. Barátnőm is olyan szülők mellett nőtt fel akik idegbetegek voltak. De ő tanult. Bekerült, egy jó messzi egyetemre. Egész évben a koliban volt, csak néha ment haza, olyan okos lányvolt, hogy az ösztöndíjából boldogan megélt havonta. Utána azonnal lett munkája.

Sajnos Te még nem látod a fától az erdőt. Most itt visítasz, hogy de szar neked, de ez valahol a te hibád is. És nem hiszem el, hogy ilyen IQ betyár vagy, hogy nem jöttél rá, hogy keverheted a kellemest a hasznossal: tanulj a barátodnál, tanulhattok együtt is. Ha szeret támogat.

2011. jan. 12. 22:59
 115/116 anonim ***** válasza:
78%
Az az igazság még egyébként kiegészítve a korábbit amit írtam. Van ebben valami hogy ha tanulsz, elkerülhetsz mellőlük. Egyik barátnőm rettenetes körülmények között van, mi nem is értjük hogy bírja. Az anyukája mindenkit elmar mellőle, csak önmagának akarja szegény lányt. Nem enged neki se pasit, se barátokat, semmit! 18 éves, és hónapokig szenved miatta, ha egyszer nem ér haza fél 9re - este! Az anyja nyilvánosan megalázza, amivel persze nem ér el semmit. Elváltak a szülei, de mivel apukája nem tudott hova menni, ő is ott él abban a kicsi lakásban, velük. De persze úgy, hogy mindenki levegőnek nézi a másikat. A lány idén végez a sulival, Pécsre szeretne elmenni (ami azért jópár km-re van a mostani otthonunktól) Szereti anyukáját, de megértem, hogy nem bírja ki otthon mellette.
2011. jan. 12. 23:26
 116/116 anonim válasza:
Az én anyám is orvosi eset én nem tudom mivel szolgáltam rá erre ami most nálunk van el vagyok tiltva mindentől elvagyok tiltva a barátnőmtől aki éppen most vizsgázik... Szóval én azt tanácsolom soha ne menj haza legalábbis én már csak azt várom hogy kidobjon végre mert ezt nem bírom...
2012. márc. 31. 10:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!