Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
Kérdező: olyan lesz, amilyenre csinálod magadnak.
Tudom, hogy 15 évesen az ember baromira tudja, hogy kell megváltani a világot. Na innen már csak egy lépés, hogy felfogja, hogy egyelőre jobb lenne, ha a szüleire hallgatna.
Sokan ezt harmincévesen látják be. Úgy tűnik, te is ilyen leszel. Ha még akkor létezik gyakorikérdések, és valahogy idekeveredsz, a fejed fogod verni a falba, hogy "de hülye voltam!".
Különben mindegy is. Az életed olyan lesz, amilyenre csinálod.
De egy apróság: annyi gerinced legalább legyen, hogy ha már nem vagy hajlandó semmilyen kötelességed teljesíteni a szüleid felé, ne is várj el tőlük semmit. Úgymint kaja, ruhák, internet... és hoppá, itt bukik a mutatvány!!
21.37
Tokeletesen egyetertek!!!!!!!!!!!!!
A szeretet nem elvarni kell,hanem eloszor adni es utana kapni is fogsz. De oszinten ilyen hozzaallassal mit szeressenek benned?
En most varom a gyerekunket es csak remenykedek,hogy nem ilyen lesz ,mint te!!!!!!!
En 15 evesen sportoltam minden nap, lekotottem magam. Heti ket nap delutan pedig dolgoztam, hogy ne a szuleimtol varjak el mindent!
Nem dramazni kene, hanem eszhez terni!!!!!!
Kicsi lány azt mondod el akarsz kerülni?
Mi gátol? Ja!
Csak szimplán buta vagy és kész!
Aki tanul az a te korodtól számolva pár év és a lehetőségek tárháza áll előtte. Barátnőm is olyan szülők mellett nőtt fel akik idegbetegek voltak. De ő tanult. Bekerült, egy jó messzi egyetemre. Egész évben a koliban volt, csak néha ment haza, olyan okos lányvolt, hogy az ösztöndíjából boldogan megélt havonta. Utána azonnal lett munkája.
Sajnos Te még nem látod a fától az erdőt. Most itt visítasz, hogy de szar neked, de ez valahol a te hibád is. És nem hiszem el, hogy ilyen IQ betyár vagy, hogy nem jöttél rá, hogy keverheted a kellemest a hasznossal: tanulj a barátodnál, tanulhattok együtt is. Ha szeret támogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!