Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
Tettem-e?Több napot sírtam át neki(Életem során),könyörögtem,hogy ne igyon,mert ezzel nem, csak engem,magát is tönkre teszi.Mellette álltam sokáig,tűrtem és még el is hittem,hogy én vagyok a sz.ar alak.
Aztán szépen lassan mindenk elhagyta,senki nem maradtr mellette,csak én néztem tehetetlenül amit művel.
A karácsonyunk pl úgy telt,hogy itthon maradtam vele,Ő meg négykézlább mászott a szőnyegen,olyan részeg volt.
De most nem rólam van szó.Lehet elfogult vagyok,mert én mindennél jobban értékeltem volna egy rendes anyát.
Nem kell,hogy kinyalja a fenekem,megvegyen bármit,csak egy kis törődés,szeretet.Semmi más.
Remélem egyébként neked/nektek van igazatok.
Én megkapok bármit, de szeretet nem.. Mind1, ez van.
Majd biztos jobb lesz később...
Én vagyok a biológus, már három posztot írtam.
Valaki azt mondta itt, hogy sültgalamb repült a szánkba.
Közlöm a tényeket: apám hol velünk lakott hol nem, anyám alkoholista, mániás, gyógyszerfüggő. Gyerekkoromban többször oknélkül kékre-lilára vert, majdnem elvettek tőle, DE!! NEM SIRÁNKOZOK SOHA!! Ez mind arra ösztökélt, hogy én legyek a legjobb tanuló, azzal foglalkozhassak és úgy éljek, ahogy szeretnék! 3 évem van a Dr-ig, ha minden jól megy. Ezt magamnak csináltam. És engem nem kérdeztek a jegyeimről, mint már azt írtam is. Ennyi.
Én is lányos anya vagyok. Bár a miénk 1éves. De ettől függetlenül 2dolog.
1:Volt egy alkalom, nem aksrt du elaludno. Az istenért se. Kiakadtam és a következő ugrott ki a számon "gyerek, ha nem alszol basszus pálinkát kapsz tápi helyett" na most szerintetek azt adtam neki? nem. levezettem a feszültséget. férjem órákig röhécselt ezen. ez az anyuka se fogja kirakni. levezette a dühét, százszor jobban mintha sz@rrá verné.
2: ha igy folytatod kedves kérdező akkor kezdj el megbarátkozni a gondolattal, hogy 25évesen egy konyhán fogsz mosogatni minimálbérért, amiből "eltartod" a három gyereket akiket a következő három életed szerelme csinál. vagy tanulsz. ennyi
20:41
20:49-nek: ezt mondom, hogy 15 évesen semmilyenre! Olvass a sorok között (is)! Fizikai munkára, árupakolás, ilyesmi, nyilván alkalmaznák, ezt Te is tudod... Dili doki jelöltként megjegyezném, hogy a HR-esek félvakok, ha nem teljesen, pszichológiai kérdésekben. Olyan fazonokat tudnak felvenni... akikről 1 hónapon belül kiderül, hogy nincs ki mind a 4 kerekük... Felteszem, nem hallottál még a munkaszerződés nélküli feketemunkáról... Nincs bejelentve, nem jár neki táppénz, egészségügyi ellátás, kórházi ellátás (legalábbis nem ingyen), a pénz meg meg zsebből zsebbe. Mellesleg a takarítók, optimális esetben, akkor takarítanak, mikor már senki nincs bent. Nem tök mindegy ilyen esetben, hogy milyen a személyisége? Nem kell vele együtt dolgozni! Ha takarítani tud, mi a gond? Megmondom én: ma már ehhez is OKJ-s képzés kell, ami szintén szép kis összeg (nem HR-es fizetéssel számolva)... Mert valami észkombájn kitalálta, hogy ilyen tanfolyam nélkül voltaképp nem is tud felmosni senki...
20:41
20:50 - szívemből szóltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!