Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
Még annyit tennék hozzá,hogy nem,nem hiszem én sem,hogy egy ártatlan bárány és nem hibázott.Nade!Akkoris ha én egyszer gyermeket vállalok mindent megteszek majd,hogy olyan viszony legyen köztünk,hogy az ilyen dolgokat meg tudjuk beszélni,hogy mindenkinek jó legyen.
Ha netán valami mégis balul sül el,akkoris MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT A GYERMEKEM ÉS FELELŐSSÉGGEL TARTOZOK ÉRTE!!!
Ez sz.ar hasonlat,de tegyük fel félrenevelem a kutyám,aztán ha agresszív,idegroncs lesz belőle kidobom,mert nem olyan amilyet szeretnék...
"A hormonoknak, a kamaszkori lázadásnak pedig nem lehet parancsolni."
Azért páraknak mégis sikerült!
20:50
írtad, hogy nem olvastad végig a válaszokat.
Talán tedd meg.
Ott kiderül a kommentekből, hogy a gyerek évek óta nem tanul, csak fiúzna, és az egy dolog, hogy a szülei próbálják normálisan nevelni, de ők is emberek és náluk is elszakadhat a cérna.
Dehogy akarja az anyja kirakni. Csak dühében és tehetetlenségében mondta ezt, tekintve hogy a kicsi lányára sehogy nem lehet hatni. Mert neki senki ne mondjon meg semmit, azt tanul, ami neki tetszik és ha nem találkozhat a "pasijával", akkor kiakad és minősíthetetlen hangnemben beszél az anyjával.
Írta, hogy az apja azért szidta le, mert hogy beszélt az anyjával. És nyilván ez az a verzió, amiben úgy szépít, hogy ő legyen a relatíve ártatlan.
Nagyjából itt az a szituáció rekonstruálható, hogy kiakasztotta a szüleit, leszidták, elejtettek két keresetlen szót, a leányka meg most ezen lovagol. Hadd ne sajnáljuk már.
Érdekes a dolog, mert a kérdést elolvasva én is azt hittem, hogy itt egy nagy családi tragédia van. De elég hamar kiderült, hogy szó nincs erről.
Persze kell a szülői szigor,de szerinted tényleg az a legjobb megoldás ha kidobjuk?Vagy ha nem adunk neki enni?
Persze a legjobbat akarja a szülő és azt,hogy tanuljon.De ha kidobja az utcára az valóban jó megoldás??
Én ezt nem bírom felfogni.
Legyen szobafogság vagy akármi...na de kidobni?
Azt pedig nem tudhatjuk 100%ig,hogy valójában mi történt.
Legjobb az lenne,ha az egész kamu.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:50
15 évesen már nem "kisbaba", önálló akarata van, önálló döntéseket hoz, és vastagon tett azért, hogy ilyen a kapcsolata az anyjával.
Teszem azt, a gyerekem meg akar ölni, nem fogom ölelgetni érte.
Miért, te ha kedved tartja, megrugdosod anyádat, minden bűnét a fejére olvasod, elszeded a pénzét, és a nyakára jársz, mert el kell viselnie, tőled mindent el kell tűrnie?
Te még soha, semmit az életben nem tettél azért, hogy az anyáddal jó legyen a kapcsolatod?
Fura, nekem a kétéves gyerekem is azért pakolja el a játékot, hogy anya örüljön. Gondolom, mi nem vagyunk normálisak...
Azon filózok, hogy a cigin elrettentő példaként rákos tüdő van. Az óvszerekre meg az ilyen kölyöktől származó idézeteket kéne felrakni elrettentő példának, senki se akarnak többé gyereket.
Nem kell játszani a szentet: te akarsz egy ilyen gyereket magadnak?
Nem pártolom tovább,meg nem akarok egész este a gépen lógni,úgyhogy még ennyit:
Sokan azt írják,nem akar tanulni,meg hülye lesz felnőtt korába,nem lesz munkája stb.
Most visszaolvastam a Kérdező válaszait és nem úgy tünik,hogy egy teljesen hü.lye,tanulatlan ember írta.
De persze mindenkinek joga van véleményt alkotni,amíg nem tudjuk mi a szitu végülis fölösleges bíráskodnunk.
Minke írjak bármit, mikor annyira kifordítottátok a történetek, hogy az hihetetlen,.
Ki mondta, hogy évek óta nem tanulok? Általánosban legjobb tanulók között voltam, biztos ezért fáj neki, hogy már nem én vagyok a kis tökéleteske Az meg hagy ne legyen akkora probléma, hogy legalább 1 ember szeret az életben, és heti 1nél többször szeretném látni..
Elolvastam az összes választ és az összes kommentedet.
Mit csináljál?
Állj ki a sarokra, és tartsd el magad. Annyit pasizhatsz, amennyit akarsz.
Kettesekkel másra úgyse vagy jó.
Ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!