Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám "kidobott" itthonról....

Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Több infót nem szeretnék írni.

Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?

2011. jan. 12. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/116 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen rokonod nincs, akihez mehetnél?
2011. jan. 12. 19:45
 22/116 A kérdező kommentje:

Pedig de, kicsit idegbeteg..

Kiskoromban egyszer már nem tudom miért, beleverte a fejemet az asztalba, felszakadt a szám.

Apámról olyanokat mond, hogy bárcsak megdöglene, meg hogy mennyire utálja, stb..

Régebben néha amikor elborult az agya és épp valamit rám foghatott, úgy megvert, hogy a keze nyomai feldagadtak..

2011. jan. 12. 19:46
 23/116 A kérdező kommentje:
Rokonok messze laknak, a többiekkel nem tartjuk a kapcsolatot...
2011. jan. 12. 19:47
 24/116 anonim ***** válasza:
29%

Teljesen jogosan bukott ki anyukád.2-eseid vannak és nem azért,mert hülye vagy,hanem,mert lusta.A párkapcsolat pedig nem veheti el az idődet a kötelességeidtől.Ha felnőttként dolgoznod kell,akkor sem hagyhatod ott a munkahelyedet amikor csak akarod,mert épp a férjeddel akarsz lenni.Ennyire azért nem egyszerű az élet.Vannak "nem szeretem" dolgok,amiket meg kell tenni.

Nem tudom mit vársz attól,hogy mi lesz,ha elköltözöl.Azt mondtad nem akarsz ott lakni.Szerinted máshol jobb lesz? Bekerülsz valahová,ahol a kutyát nem fogja érdekelni,hogy élsz-e vagy halsz.Nem kell tanulnod,senkit nem fog izgatni,ha a 8 általánost sem fejezed be.De meghallgatni sem fog senki és segíteni sem,hogy majd a saját lábadra állhass.

Anyukád jogosan mérges rád és nem az a megoldás,hogy lelépsz,hanem,hogy javítasz a jegyeiden és végre teljesíted a kötelességeidet is.

2011. jan. 12. 19:47
 25/116 anonim ***** válasza:
89%
barátodhoz nem tudsz menni?
2011. jan. 12. 19:48
 26/116 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire rossz neked otthon már régóta,akkor mért nem mész segítségért? Mert tudod vagy otthon maradsz,vagy intézet,ha rokonok nincsenek a közelbe...Ez a valóság!!
2011. jan. 12. 19:48
 27/116 anonim ***** válasza:
90%
A szíved mélyén te is tudod, hogy nem helyes amit csinálsz. A szüleid azért veszekednek veled a kettesek miatt,mert jót akarnak,azt akarják,hogy okos,tanult ember váljék belőled,ne pedig egy drogos,lezüllött r*banc. Azért dorgálnak meg,mert szeretnek, a javadat akarják,még ha ezt te most a 15 éves agyaddal nem is fogod fel. Később rájössz... Nyugi,ennyi idősen én sem hittem el ezt. Viszont, tapasztalatból mondom neked, hogy jobb kompromisszumot kötni. Tanulni nem azért kell, hogy anyuci apuci megdicsérjen,hanem magad miatt. Érettségizz le,szerezz egy szakmát,vagy tanulj tovább,nem miattuk,magad miatt! Nem mindig lesz anyuci apuci,hogy eltartson,akkor majd dolgoznod fog kelleni. És k*rvára nem lesz mindegy,hogy szalag mellett dolgozol napi 12 órát,vagy a pult mögött rohadsz 16 órát,mert csak ide vesznek fel a végzettségeid hiányában és robotolsz a havi 60-70.000 forintért,vagy pedig 8 órát dolgozol egy normális munkahelyen dupla ennyiért. Meglehet élni 70.000 Ftból is,de elég szűkösen,szinte nyomorogva. Ettől szeretnének a szüleid megóvni,ezért piszkálnak. ha jobbak lesznek a jegyeid,biztos,hogy a barátoddal is többet találkozhatsz, anélkül,hogy ellógj a suliból. Gondold át a soraimat...
2011. jan. 12. 19:49
 28/116 anonim ***** válasza:
79%
Jaj te szegény önérzetes kamasz kislány, kíváncsi vagyok, ha megkérdeznénk anyukádat vajon ő hogyan mesélné el mindezt? Igyekezz a kedvében járni és ne feleselj, valamint kapd össze magad a suliban, mert sz..r se lesz belőled felnőttként!
 29/116 A kérdező kommentje:

Hozzá nem, túl kicsi a ház, és a szülei se örülnének nekem biztos..

Úgyis csak 1 senki vagyok, a saját anyám is utál...

30/116 anonim ***** válasza:
88%

Gondolkodj el azon, hogy hogyan viselkedtél. Nem mindig a szülő a hibás. Aztán kért bocsánatot és usgyi vissza.

22/L

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!