Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám "kidobott" itthonról....

Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?

Figyelt kérdés

Több infót nem szeretnék írni.

Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?

2011. jan. 12. 19:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/116 A kérdező kommentje:

Az a baja, hogy ma találkoztam barátommal, "suliidőbe" (délután), és sok 2esem van. De ha nem találkozok vele, akkor se tanulok többet...

Őszintén szólva nem akarok többet itt lakni...

2011. jan. 12. 19:40
 12/116 anonim ***** válasza:
92%
Gondolom nem ok nélkül mondta ezeket édesanyád...Nyilván úgy viselkedtél,ahogy nem lett volna szabad. Kérj tőle bocsánatot. Meg ne öld magad, mert most bármennyire is úgy érzed,hogy nem szeret,nagyon nagy fájdalmat okoznál neki és a családtagjaidnak, barátaidnak is. Maradj otthon,húzd meg magad,holnapra anyud is megenyhül. Beszéljétek meg a problémát.
2011. jan. 12. 19:40
 13/116 A kérdező kommentje:

Apa is veszekedett velem, mert állítólag "ronda hangnemben beszéltem vele"...

Anyám kb hallani se akar rólam többet, felőle szerintem meg is dögölhetek...

Az elmúlt napokban nagyon rossz kedvem volt, tényleg öngyilkosságot tervezgettem, és ez most nagyon rátett...

2011. jan. 12. 19:41
 14/116 anonim ***** válasza:
92%
Nehogy megöld magad nagyon fiatal vagy még.Nevetséges milyen "apróságokért" ölik meg magukat a mai fiatalok fel se bírom fogni hogy tudta magát megölni ismerősöm 15 évesen mert elhagyta a barátnője...De még ezse annyira durva hogy megöld magad sokan nőnek fel szülők nélkül.Keress családtagot vagy árvaház sajna nemt tudok jobbat.
 15/116 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy anya kidobja a gyerekét,annak nagyon nagy oka kell hogy legyen.mit kovettél el?biztos nem semmiség.
 16/116 anonim ***** válasza:
98%
Hát már bocsi,de a fiúzás helyett inkább tanuljál többet.. A kettőt is lehet egyszerre jól csinálni :).Ha nem tanulsz,nem lesz semmid sem ha felnőtt leszel... Ez nem olyan nagy indok,ami miatt komolyan mondaná.Mért nem tanulsz?
2011. jan. 12. 19:42
 17/116 A kérdező kommentje:
Szerintem tök jó gyerek vagyok, nem cigizek, nem bulizok, semmi érted csak barátom van, akivel szeretnék többet lenni.. És kb havonta 1x hétköznap du. is találkozunk..
2011. jan. 12. 19:42
 18/116 A kérdező kommentje:

Árvaházba inkább nem megyek :(

Akkor inkább itthon, és csak estére jövök haza, délután meg majd valami plázába beülök...

De estére inkább bezárom az ajtót, félek anyámtól... Még a végén ő öl meg :'(

2011. jan. 12. 19:44
 19/116 anonim ***** válasza:
100%

engem is kidobott amikor 16 éves voltam, de 2 hét után visszafogadott...

19/L

2011. jan. 12. 19:45
 20/116 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért rohadt nagy túlzás,hogy jaj megöl anyukám...Gondolom anyád nem egy idegbeteg állat aki rád támad miközben alszol...
2011. jan. 12. 19:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!