Anyám "kidobott" itthonról. Mihez kezdjek 15 évesen?
Több infót nem szeretnék írni.
Mihez kezdjek? Kihez menjek? Öljem meg magam?
Könnyű úgy leugatni valakit,hogy jó családi körülmények közt nő fel az ember,meleg vacsora várja otthon"mi volt a suliba"szeretet és béke a családban.
hallod ember... szerintem nem sok embernek adatik meg ez, gondolom a válaszadók közül sem, én is pl egy totális idegbeteg családban nőttem fel... és én is azt mondom, hogy 15 évesen a gyereknek kötelezettségei vannak, és nem kéne várni hogy a szájába repüljön a sült galamb.
19/L
na figyelj az van hogy szánalmas vagy és jobb lenne ha egy kicsit magadba is néznél ;)
amúgy meg szúrd csak el az életed...hiddel megbánod.
...(márha nem kamu kérdés.)
20:25 Tudom, milyen érzés. Ha a magad lábára állsz, független leszel. Viszont sajnos a mai világban sz@ar munkát kapsz, sz@ar fizetésért érettségivel is, tehát muszáj legalább 1 felsőfokú végzettséget szerezni, akár estin vagy levelezőn (bár anyagilag szerintem kivitelezhetetlen), plusz nyelvtudás is kell, legalább egy, középfokú.
Agyatlanok, gondolkodjatok már! Szegény, hogy tudna tanulni ilyen légkörben? Hogy fog ez pszichésen visszaütni majd felnőttkorában? Persze, hogy a pasijával akar lenni! Nyilván szereti. Felteszem, életetekben nem hallottatok arról, hogy ha valaki azt tanulja, hogy aki üt, az szeret, mert a szülő így nevelte, az felnőtt korában is ilyen társat választ majd. Nem azért, mert hülye. Pszichológiáról életetekben nem hallottatok???
Amúgy a tiltással pont visszafelé sül el a dolog.
A hormonoknak, a kamaszkori lázadásnak pedig nem lehet parancsolni.
Az ilyen szülők később persze majd elvárják, hogy a gyerekük gondoskodjon róluk...
Egy dili doki jelölt...
20:32
Ha végig olvastad volna a válaszokat, (a kérdező válaszait főleg)akkor tudnád, hogy szó sincs itt sz*r körülményekről,csupán egy 15 éves lusta disznóról,aki fel van háborodva,amiért a szülei mérgesek rá,mert nem csinál semmi érdemlegeset egész nap,csak a faszizáson jár az esze...Ha valakinek valóban sz*r otthon,akkor az azon fáradozik, hogy minél jobbak legyenek a jegyei, felvegyék egy fain fősulira/egyetemre, hadd szabaduljon otthonról. Később pedig normális életet élhessen,amihez ugye normális munkahely,egzisztencia kell,amit csak úgy tud megteremteni magának,ha tanul!
Egyrészt igenis tanulni kell földrajzot,biológiát,kémiát,etikát,miegymást..Hiába nem fog kelleni egyik se,nekem sem kell,de attól még az alap műveltség részei.Nehogy úgy járj,mint a hülye amerikaiak.Adtak nekik egy térképet,az országokat meg összekeverték és rossz helyekre írták be,aztán mikor mondták nekik,hogy tegyenek egy X-et Franciaországra,akkor mint a birkák rámutattak Ausztráliára..
Az általános iskola a legalapvetőbb tudás megszerzéséről szól.A gimnázium,szakközépiskola az alapműveltség bővítéséről és némi specializálódásról.Majd az egyetemen azt tanulsz,amit akarsz,szeretsz,érdekel,de addig jó jegyeket kell szerezned,hogy felvegyenek oda ahova szeretnéd.
És ne anyádért tanulj,hanem magadért!!Szerezz értékes diplomát,majd egy jól fizető állást,alapíts családot.De ahhoz,hogy eljuss eddig,bizony tanulni kell ilyen "semmirenemjó" tárgyakat.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:32
Ha az anyja azt akarja, hogy tanuljon, és ne pasizzon, azzal pont az ő érdekeit nézi. Neked látom nincs gyereked, ne tudd meg, mennyire tönkretehet valakit idegileg, ha látja, hogy a gyereke lehetne okos, szorgalmas, szófogadó gyerek, ehelyett elzüllik, bukik, kur.vul, és nem tehet semmit, de semmit az ég világon, mert mégsem mehet be helyette az iskolába tanulni...
Ha nem tanul, nem lesz belőle az ég világon senki, nem hogy 15 évesen, 55 évesen se tud majd megszabadulni az anyjától, mert minimálbérből oltári problémás megélni.
Szerinted hány főnök fogja örömmel, tapsikolva, dicsérgetve fogadni, ha közli, hogy ha többet lehetne otthon a pasijával, akkor talán több kedve lenne bejárni dolgozni, de addig ő aztán nem csinál semmit, ne is várja!
Mondjuk, tegyük fel hogy nem az utcasarkon vagy egy autópálya mellett teljesít majd szolgálatot...
Tanulja meg, hogy az életben semmi sincs ingyen, mindenért meg kell dolgozni, többek közt azért is, hogy az anyja megdicsérje, és nyugodt legyen.
Tedd a kezed a szívedre, mennyire lennél nyugodt, ha a 15 éves lányodnak kettesei vannak (ha már puskázni is hül.ye), és élete célja, hogy fiúzhasson reggeltől estig, mert ha nem... akkor ő ugyan szólni se hajlandó az anyjához rendesen.
Gondolom gőzölgő húslevessel várnád, megmaszíroznád a lábát, és közben elbeszélgetnél vele kedvesen minden este, akár 5 éven át is.. hogyne....
Egyszer mondtam volna olyat anyámról, amiket ő ideír, odalett volna nálunk is a nyugodt családi háttér, olyan pofont kaptam volna apámtól, hogy a fejem körbefordul, aztán anyám segített volna a másik pofonnal helyretekerni.
20:45 Szó szerint így gondolom én is.
A kérdező pedig nagyon elhallgatott.Vagy elkezdett pakolni és épp az önálló életét tervezi,hogy neki ne szablyon meg senki semmit vagy pedig nekiállt tanulni.Nagyon remélem,hogy az utóbbi.
A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
Ok, akkor mondd meg nekem, te egy ilyen tudatlan, szemtelen, beképzelt, másokat kioktató, vaginával gondolkodó fehérjehalmazt mire alkalmaznál, milyen munkára vennél fel??
Mert én ugyan még WC-t takarítani se...
Egy HR-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!