Miért gondolja azt sok ember, hogy csak két opció van? Megszülni egy gyereket, vagy elvetetni.
Az talán nem emberibb, hogy igenis szülje meg, aztán adja örökbe?
Sok olyan ember szeretne gyereket, akik nem tudnak szülni.
S egy emberéletet sem etikus elvenni. Hiába mondják sokan, hogy "de hát még nem is él", stb. Nézzetek meg egy abortusz-filmet a néma sikolyról.
Ez embertelen!
Persze van, amikor elfogadott az abortusz. Pl ha olyan rendellenességgel születne, amivel nem tudna élni.
De mostanában olyan sok kérdést olvasok, amiben az áll, hogy "xy korban teherbe estem, elvetessem-e?" De miért is ne szülhetné meg, és adhatná örökbe? Talán a tanulás miatt? Mert ezt nem tudom elfogadni. Már nagyon sok iskolában tolerálják a terhességet, nem túl nehéz találni egy olyat, ahol támogatják az embert.
Mit gondoltok?
CSAK NORMÁLIS VÁLASZOKAT VÁROK, vagy az ellenkező esetben bejelentem a válaszadót.
ma 09:53 Hány ilyen embert ismersz személyesen?
A vállasz 0, de tudom kapásból tíz embert fel tudsz sorolni.
Szerintem sokan szeretnének örökbe fogadni, és ismerek is 1-2 ilyen párt, de ez nem olyan egyszerű.. Ők legalábbis már évek óta azon szenvednek, hogy megfeleljenek a követelményeknek és valahogy próbálják növelni az esélyüket.
Pedig jó helyen lenne a baba..
ma 10:31
Saját magamat is beleszámítva SOKKAL több mint 10 embert ismerek... évek óta "várakozunk". Van még valami kételyed, kérdésed, ostoba megjegyzésed az eddigieken kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!