Mennyire reális a lányom elvárása ?
Egyedül élek . Lányom a családjával 30 km-re lakik tőlem. Mióta elköltözött (3 ève) azóta szinte nem jön el hozzám. Igaz azóta szült.2 éves unokám van. Olyan indokokra hivatkozik, hogy nekem egyszerűbb jönni, nem kell a gyereknek játékokat elpakolni hozzám ..stb így jöjjek én hozzájuk. Meg különben is nem mindegy ki megy? - ez a válasza és hogy nem hogy örülnek hogy hív! Holott én
dolgozom. Nekem nincs autóm csak a tömegközlekedés. Nekik van több autó is. Nem érti meg a lányom hogy hétköznap délutánig dolgozom már nincs értelme buszt fognom és elmenni hozzájuk . Mire oda érek jöhettek vissza. Marad a
hétvégém. De alakulóban van egy friss kapcsolatom is. Szerintetek mennyire reális a lányom már megrovasa hogy nem vagyok jó anya és nagymama,mert nem megyek annyit amennyit elvárná. 4-5 hetente tudok elmenni. Még ő a 3 év alatt kb.nem túlzok
kétszer volt nálam fél órára .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!