Mennyire lehet reális elvárás manapság, hogy ha egy játékot kiadnak utólag PC-re is annak irányítását ne kontrollerre tervezzék hanem akár butított formában de az egér-billentyűzet kombóra?
Figyelt kérdés
A Marvel's Spider-man játéknál futottam bele abba, hogy az egér-billentyűzet kombinációval vért izzad az ember. Ha meg kontrollerrel játszod akkor végig bénázod az egészet és hamar elmegy a kedved a játéktól ha ritkán játszik az ember kontrollerrel.
A God of war és a Horizon Zero dawn átiratok esetében nem volt ilyen gond, ott számomra egészen kézre álltak a dolgok pedig ott is sok mindent kellett csinálni. Tapasztalt valaki hasonlót?
2022. aug. 13. 18:59
1/4 anonim válasza:
Ember, durván 3-5 ezer forintért már kapsz 1 "noname" kontrollert. Azzal vigan el lehet lenni.
2/4 anonim válasza:
#1: Én a PS1 óta próbálom megszokni az analóg célzást, de egyszerűen nem áll rá az agyam. Az összes third person játékot kontrollerrel játszom, a Dark Souls, a Batman Arkham vagy az Assassin's Creed sorozat sosem okozott problémát, de amint valamit manuálisan be kell célozni a jobb analóg karral, máris szerencsétlenkedni kezdek. Mindegy, hogy milyen érzékenységet vagy rásegítést állítok be. Ha az utóbbi 23 évben nem sikerült ráéreznem, akkor már nem is fogok.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom. Verekedős játékhoz kontrollert használok, de minden máshoz klasszikus perifériár. Egyszerűen nem akarok idegesjedni az irányításon. Azért veszek játékot, hogy szórakozzak.
2022. aug. 13. 20:09
4/4 anonim válasza:
Hát fps-ek valóban sz#rok kontrollerrel. De mivel én nem játszok fps-t így nem érint. Minden más játékban ahol lehet viszont a kontrollert preferálom. Kényelmesebb hátradőlve a fotelben kontrollerrel, mint bill+egér felett görnyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!