Ilyenkor nyáron a 30fokban miben illik temetésre menni?
Figyelt kérdés
A férjem nagymamájának a temetése lesz
Nekem miben illik menni? Harisnyát kell e felvennem?
Egy fekete terdig érő ruha illetve lapos szandál jó lehet?
Anyósom szerint zárt cipő és harisnya kell.
Nincs sem zárt unneplos cipőm harisnyát pedig ebben a melegben nem igazán szeretnék felvenni.
júl. 22. 18:19
31/99 anonim válasza:
Valószínűleg nem leszek népszerű ezzel a véleménnyel, de egy temetés (kivéve a református) kb fél óra...ha van is gyászmise a templomban hűvösebb van. Szerintem most ne magadat nézd hanem a férjedet és a családját és a harisnyát el lehet viselni harminc fokban is....
32/99 anonim válasza:
Én sima fekete nadrágban voltam, és egy fekete trikóban. A temetés előtt felkaptam egy fekete blézert, begombolva. A vége után levettem.
33/99 anonim válasza:
Azért ne haragudjon meg a világ, de fekete fehér tornacipőben, meg fekete farmerba ne menjen már egy nő, viszonylag közeli hozzátartozó temetésre. Oda kell állnia a családhoz, mégis mit mondanak? Gondolkozzatok már!
34/99 anonim válasza:
Fekete ruhában. Próbálj lenge anyagút választani. Érjen térdig legalább. Egy vékony harisnyát ki lehet bírni. Fekete vagy testszínű ajánlott. Hogy ne fülledjen be az alfeled, combfixet ajánlok 35 fokra. Cipő legyen fekete, az orra legyen fedett, amúgy lehet oldalt vagy hátul nyitott egy nagy melegben. Ne legyen semmi sportos stílusú.
Attól, hogy a stílusod sportos, még egy sima fekete ruhát és elegáns cipőt érdemes raktáron tartani ilyen alkalmakra.
35/99 anonim válasza:
Ne legyetek már ennyire lazák! Persze magatokat kirittyentenétek! Könnyű más helyett dönteni. Beszéltek neki butaságot!
36/99 anonim válasza:
Szomorú vagyok, hogy ismét egy nő, aki kiszolgálja a környezetét.
38/99 anonim válasza:
Mert temetésről van szó, ahol a koporsó mellett, a párjával, családdal ott kell álljon. Fekete fehér Dorkó, farmer nem odaillő, pláne nő létére. Csak ezért!
39/99 anonim válasza:
2024 van, már sok helyre nem olyan ruhát veszünk fel ami régen alap volt
40/99 anonim válasza:
Az azért elég messze van a kóros megfelelési kényszertől, hogy temetésre valami oda illő öltözéket vesz fel valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!