Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor nyáron a 30fokban...

Ilyenkor nyáron a 30fokban miben illik temetésre menni?

Figyelt kérdés

A férjem nagymamájának a temetése lesz

Nekem miben illik menni? Harisnyát kell e felvennem?

Egy fekete terdig érő ruha illetve lapos szandál jó lehet?

Anyósom szerint zárt cipő és harisnya kell.

Nincs sem zárt unneplos cipőm harisnyát pedig ebben a melegben nem igazán szeretnék felvenni.

júl. 22. 18:19
 21/99 anonim ***** válasza:
10%
Ezért aztán megérte kérdést kiírni...
júl. 22. 18:59
 22/99 A kérdező kommentje:
😅 igaz, sajnálom akinek raboltam az idejet
júl. 22. 19:04
 23/99 anonim ***** válasza:
97%
Nem raboltad senki idejét, önként vagyunk itt. :) Figyi, a férjed miért engedi, hogy -ahogy írod- állandóan piszkáljanak téged?
júl. 22. 19:07
 24/99 anonim ***** válasza:
86%

Ha volt is ilyen harisnyás/cipős hagyomány, az még azokban az időkben gyökerezett meg, amikor nem 37 fok volt nyáron, hanem max 27 és az kánikulának számított.

Kérdező szerintem is normális az eredetileg tervezett öltözéked, de hátha a héten lehűl egy kicsit az idő (bár nem tudom mikor lesz) és harisnyában se lesz meleged, ha mégis azt választod.

júl. 22. 19:07
 25/99 A kérdező kommentje:

Nem engedi igazából mindig kiáll értem de hát attól még hallunk vissza dolgokat ismerosoktol akárhányszor vitázik vele esetleg miattam csak ideig óráig tart utána megint talál valamit amiert piszkálhat vagy beszélhet rolam.

Ha valamit nem ajánlok fel esetleg hogy segítek vagy valami nem tetszik neki máris megy a beszéd rolam5

júl. 22. 19:09
 26/99 A kérdező kommentje:
Jelzem sokszor csak azért nem ajánlom fel mert a férjem szerint is a fejemre nő akkor még az lesz a gond
júl. 22. 19:10
 27/99 anonim ***** válasza:
94%
Csak fekete legyen és kész, ma már nem kell túlagyalni a dolgot. Bármilyen Számodra kényelmes ruházatban elmehetsz. Nem mondhatja meg senki miben mehetsz.
júl. 22. 19:11
 28/99 anonim ***** válasza:
87%
Na, akkor majd jön az, hogy most meg a temetésre hivatkozva már megint új cipőt vettél magadnak. Ha akar, bármibe bele tud kötni.
júl. 22. 19:11
 29/99 anonim ***** válasza:
94%

Sajnos be kell látni, hogy ahogy öregszünk (én 46 vagyok) egyre többet kell 'alkalmi' ruha. Lehet hogy 3 évig nem veszed fel egyszer sem, de lehet egy évben 2x-3x is kelleni fog.

Én pasi vagyok. Nemrég vettem normális fekete kabátot, nadrágot, inget hozzá. Nejem szerint hülyeség volt, minek ennyit költeni rá. Rá két hónapra meghalt egy közeli barátunk. Azért megjegyezte, hogy jól néztem ki, egyik-másik ember olyan topisan volt felöltözve...

júl. 22. 19:28
 30/99 anonim ***** válasza:
87%
Ne másokra hallgass, a tiszteletet meg lehet adni úgy is ha az ember nem ájul el ebben a melegben a napon, pl ahol én lakom a ravatalozó ba befér 10-20 ember mindenhol máshol tűző napon kell állni…
júl. 22. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!