Ilyenkor nyáron a 30fokban miben illik temetésre menni?
A férjem nagymamájának a temetése lesz
Nekem miben illik menni? Harisnyát kell e felvennem?
Egy fekete terdig érő ruha illetve lapos szandál jó lehet?
Anyósom szerint zárt cipő és harisnya kell.
Nincs sem zárt unneplos cipőm harisnyát pedig ebben a melegben nem igazán szeretnék felvenni.
Ha volt is ilyen harisnyás/cipős hagyomány, az még azokban az időkben gyökerezett meg, amikor nem 37 fok volt nyáron, hanem max 27 és az kánikulának számított.
Kérdező szerintem is normális az eredetileg tervezett öltözéked, de hátha a héten lehűl egy kicsit az idő (bár nem tudom mikor lesz) és harisnyában se lesz meleged, ha mégis azt választod.
Nem engedi igazából mindig kiáll értem de hát attól még hallunk vissza dolgokat ismerosoktol akárhányszor vitázik vele esetleg miattam csak ideig óráig tart utána megint talál valamit amiert piszkálhat vagy beszélhet rolam.
Ha valamit nem ajánlok fel esetleg hogy segítek vagy valami nem tetszik neki máris megy a beszéd rolam5
Sajnos be kell látni, hogy ahogy öregszünk (én 46 vagyok) egyre többet kell 'alkalmi' ruha. Lehet hogy 3 évig nem veszed fel egyszer sem, de lehet egy évben 2x-3x is kelleni fog.
Én pasi vagyok. Nemrég vettem normális fekete kabátot, nadrágot, inget hozzá. Nejem szerint hülyeség volt, minek ennyit költeni rá. Rá két hónapra meghalt egy közeli barátunk. Azért megjegyezte, hogy jól néztem ki, egyik-másik ember olyan topisan volt felöltözve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!