Ilyenkor nyáron a 30fokban miben illik temetésre menni?
A férjem nagymamájának a temetése lesz
Nekem miben illik menni? Harisnyát kell e felvennem?
Egy fekete terdig érő ruha illetve lapos szandál jó lehet?
Anyósom szerint zárt cipő és harisnya kell.
Nincs sem zárt unneplos cipőm harisnyát pedig ebben a melegben nem igazán szeretnék felvenni.
Kérdező: Amit eddig írtál azalapján teljesen mindegy miben mennél, úgyis belédkötnének valamiért, akkor legalább neked kényelmesben legyél.
#90 a valláskárosultság az más, főleg azokban a vallási körökben a nők komfortérzete olyan szinten nem érdekel senkit, hogy szavakat sem tudok rá.
Azért leirom hogy nem bem 30korul vagyok hanem jóval fiatalabb.
Tudom ez nem "mentseg" de tényleg nem kellett eddig ilyen ruha nekem.
Én téli temetesre jobban feltudnek öltözni mint nyarira.
De vettem fel harisnyát és vettem egy zárt cipőt.
Kibirtam
Viszont anyosomon és rajtam kívül csak egy nő volt akin harisnya volt mindenki szandaba meg ruhába jött meg az idősebb nénik is. Erről ennyit😅😂
"Viszont anyosomon és rajtam kívül csak egy nő volt akin harisnya volt mindenki szandaba meg ruhába jött meg az idősebb nénik is. Erről ennyit"
Viszont a legközelebbi hozzátartozók ti voltatok! Így mindenki titeket figyelt. És ez ellen senki semmit nem tud tenni, még ha a feje tetejére is áll (többek közt néhány jó tanácsot osztogató itt).
És most komolyan, nem jobban érezted magad így?
Persze, mert a temetés arról szól, hogy a másik ruháját figyeljük, hogyne, véletlen sem arról, hogy az elhuntyat utolsó útjára kísérjük, netán felidézzük a közös szép emlékeket stb, neeeeeem, az a legfontosabb, hogy az unokáján volt-e harisnya és zárt cipő.
Remélem csak valami nagyon elbaszott viccként írtad, mert ha komoly, az nagyon durva.
Nem viccnek írtam.
Sajnos ilyen a világ, ilyenek az emberek, ilyenek vagyunk.
Attól, hogy te nem ilyen vagy, 10-ből 9 márpedig ilyen. Ez van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!