Mennyire illik így temetésre menni?
temetesre fekete, vagy lehetőleg sötét ruhakban illik menni. tökmindegy, hogy valaki 15 éves, vagy felnőtt, nem illik rózsaszínban és fehérben menni.
ha nem kozeli a hozzátartozó akkor ne menj, de ne egesd magad ilyen ruhában. amúgy 15 évesen már felnőtt méretű ruhát hordasz gondolom. anyukadnak nincs fekete cucca amit kolcsonad?
Gyerekeknek valóban nem kell tiszta feketébe öltözni, de te már bőven nem vagy gyerek. A rózsaszín cipőt én is kihagynám, ha megoldható a többivel nincs nagy gond. Nincs mondjuk egy sötét színű csizmád? Vagy az iskolai ünnepségekre mit szoktál felvenni?
Egyébként én nyáron voltam temetésen, nagyon megdöbbentem, az egyik idősebb nő fehér alapon sötétkék csíkos ujjatlan miniruhában volt, a másik csíkos strandruhában, egy kisfiút meg odavittek piros műanyag gumipapucsban. Ha ez a trend, könnyen lehet, hogy nem fogsz kilógni a rózsaszín cipőddel.
Max. egy 6 éven aluli (még nem iskolás) gyereket vinnék színesben (ha muszáj ott lennie).
Afelett elvárt a sötét, ha a fekete nem is.
A mellényt vedd a pulóver alá, akkor nem világít.
A cipöhöz meg: csak EGY cipöd van? Mert nehezen tudom elképzelni. Ha netán igen, akkor próbálj meg valakitöl kölcsönkérni a temetésre egyet - akár anyukád, akár más családtag/rokon, szomszéd, barátnö, mert a rózsaszín tényleg nagyon nem odaillö.
Mellesleg egy börödnöd ki is lehet nyitni, ha ott van másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!