Mennyire illik így temetésre menni?
Nem lesz így jó. Nem hiszem, hogy nincs egy normális sötét (még ha nem is fekete) kabátod/pulóvered, fekete cipőd.
Igen, igaza van anyukádnak, gyereknek nem kell kiöltöznie, de te már nem vagy gyerek!
Juj, nem félek semmitől jobban ebben a szaros életben, minthogy hozzád hasonló senkik lenéznek.
Akit jobban érdekel, hogy miben parádézik a temetésen, minthogy ott legyen egyáltalán, annak milyen lelki világa lehet. Fontosabb, hogy összesúgnak a háta mögött... selejt.
Én magamnak konkrétan nem akarnék temetést, mert szerintem is fölösleges képmutatás.
DE!! Ha a családomnak fontos rokon meghal, és hagyományos temetése lesz, akkor van bennem annyi, hogy tekintettel vagyok a gyászolókra, és normális sötét ruhában megyek el, nem pedig hupililában és kérem ki magamnak, hogy ugyan már.....
Én se értem a lánynak miért egy pár cipője van csak, de magára a kérdésre már úgyis késő válaszolni.
Gyerekek, nem igaz, hogy ez senkinek nem esik le. Nem csak egy pár cipője van, de el kellett utazniuk a temetésre és ezt pakolta be az anyja.
Amúgy meg a 11-eshez hasonlók pont leszarják, hogy ki nézi le őket, és rohadtul igazuk is van, úgyhogy ezzel ne fenyegesd, nincs hatása.
Khmmm... ha ezeket a válaszokat beadnák egy kutyának, tutin megveszne szegény... hölgyeim és uraim, mi Magyarországon a gyász hagyományos színe? Hát bizony a FEHÉR. Úgyhogy egy temetésen ami teljesen biztosan illendő és rendben van, az a fekete és a fehér is.
(aki meg egy temetésen mások cipőjét leltározza, háááát... )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!