Anyám pasija miért csinálja ezt?
Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.
Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.
N/23
64!
Vagy nem. Megegyszer, van akinek nem megy 3 perc alatt.
65,99%, hogy de.
Nekem pont ne magyarázd, 25 éve ezzel élek, mikor rosszabb napom van, meg 4 napig nem voltam, de aki NAPONTA MINDEN REGGEL SZARIK, az b..ameg NEM SZORULÁSOS, hidd el... én tudom.
66!
Nem kell hogy szorulasos legyen, de továbbra se megy mindenkinek 3 perc alatt. Még mindig egyszerűen megoldhato lenne a probléma azzal, ha a kérdező pár perccel korábban kelne.
Sokkal egyszerűbb, amikor nekem beszárad a dolog (nem olyan gyakori kérdés), fel van szerelve egy alvázmosó zuhany, azt rányitom. Miután jó erős sugárral bír, az ember ellazítja az izmokat, víz behatol, tartalom kicsusszan.
Felesleges szerintem ilyen egyszerű kis dolgokkal szenvedni, de mindenki a maga szenvedésének kovácsa.
67. Esetemben a mosdó alatt volt egy eldugózott csonk, ami nem kellett a mosógéphez, oda betekertem egy kézi szelepet, amire rátekertem egy zuhanycsövet, arra jön a zuhanyrózsa, egy fali tartóval.
Aliexpressről is lehet rendelni olyat, ami avázmosásra való, de nekem véletlenül volt egy megfelelő darab, ami erre a célra alkalmas.
Utána egy kis gyakorlás kérdése és megy a dolog, rutinszerűen.
Anyu nevén van a lakás, de már beszéltük korábban, hogy átírjuk a majd nevemre, emiatt nem aggódom, hogy arra jó eséllyel pályázna a pasi.
Na,ebben ne legyél biztos.
Én is azt hittem, aztán apám olyan simán egy csomó mindent mostohaanyámra íratott, hogy csak lestünk. Mármint a teljes család, hogy ez most mi?
Úgyhogy gyakorlatilag semmim nincs "örökségként". Oké, nem érdekel igazából, nem is élek már otthon, de azért mindenkinek kerekedett a szeme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!