Anyám pasija miért csinálja ezt?
Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.
Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.
N/23
Ez olyan férfi dolog lehet, apám is ezt csinálja. Azt mondja szorulása van, közben nem. A sok üléstől már aranyere lett. Beviszi az olvasnivalót, aztán ott böngész meg levelez a retyón. 🙄
Ez nekik az "én idő" szerintem.
Nagyon kedves, hogy az ő énideje miatt nem lehet pisilni bemenni reggel. Gusztustalan szokás.
Miért nem szólsz te, ha már anyukád nem, hogy ne haragudj, bemennék, köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!