Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija miért csinálja ezt?

Anyám pasija miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.

Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.

N/23

márc. 7. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
87%
Paraszt.
márc. 7. 16:41
 42/72 anonim ***** válasza:
53%

Én pl. ébredés után 1 órán keresztül gyakorlatilag ébren alszom.

Talán kapd össze magad, ne a párod bántsd, mert életképtelen vagy...

márc. 7. 17:03
 43/72 anonim ***** válasza:
16%
23 éves dolgozó nőként nem kéne együtt élned anyád barátjával. Ideje költözni, felnőtt vagy!
márc. 7. 17:46
 44/72 anonim válasza:
81%
Simán bekopognék,hogy nagyon kell..vagy szólj anyukádnak hogy ő kopogjon be.
márc. 7. 18:00
 45/72 Darius- ***** válasza:
18%

Lány vagy, de így is ezt tanácsolom én

Karate órák. Egy jól irányzott rúgással be az ajtót, majd mikor ellenáll egy ugyanilyen el jól állon rúgni és már szabad is a pálya. Talán azt sem fogja látni mit csinálsz azután.

Hajrá

márc. 7. 18:03
 46/72 anonim ***** válasza:
77%

Azért csinálja, mert arra vágyik, hogy elköltözz. Ezzel mutatja ki, hogy a magáénak érzi a lakást, a te igényeid nem számítanak neki.

Én nem bírnék egy idegen, szagos illetővel egy lakásban élni, főleg, ha kicsi az élettér és zavarjátok egymás köreit. 23 éves dolgozó nőként megpróbálnék külön költözni.

márc. 7. 18:04
 47/72 anonim ***** válasza:
78%

Direkt csinalja, hogy kiszúrjon veled, azert tekintettel kene legyen arra is, hogy mas is van a házban.

Ez azert elfogadhatatlan, nincs egyedul. Anyad tökön kene rúgja a pofatlan szarosseggut, nem tudja hogy ha 2 orat ul, mas nem tud vecere menni?

márc. 7. 18:13
 48/72 anonim ***** válasza:
17%
Lehet korabban kelni és használni a wc-t. Máris meg van oldva a probléma
márc. 7. 18:34
 49/72 anonim ***** válasza:
77%
Ha anyád agyatlan es nem áll ki érted, menj be te koránbban a vecere, elözd meg a disznójózsit, es ülj te 2 órát. Lassa milyen erzes. A mocsadék. Hogy utalom az ilyet, de a molyrágta, lyukacsos agyú kergemarhakóros anyád is megér egy seggberúgást
márc. 7. 19:09
 50/72 anonim ***** válasza:
96%
Vállald be egy ideig, hogy korábban kelsz mint ő és te foglalod el hosszabb ideig a WC-t. Lássuk mit reagál, ha az ajtó másik felén találja magát.
márc. 7. 19:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!