Anyám pasija miért csinálja ezt?
Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.
Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.
N/23
#12:
Nem mondtam, hogy nem szoktam elmenni munkában, mert volt már rá precedens, hogy szörnyen rosszul voltam, de alapvetően kényelmetlennek érzem a szitut.
"de nem így van beállva a bioritmusom" - miért lenne a te bioritmusod fontosabb, mint az övé?
"Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig" - ennyire ne legyél már hercegnő, vagy vannak tűrhetőbb és tűrhetetlenebb illatosítók, ruházz be egyre...
Ha vécére járunk, az a baj. Ha a csapba/mosogatóba hugyozunk, hogy nektek szabad legyen a vécé, akkor meg az a baj. Ha ilyen nők lennének a közelemben, én is fél órát ülnék reggel a vécén, hogy felkészüljek a nap hátralévő részére.
Legalább a budiban hadd legyen már nyugta a férfi embernek.
Legyen, de ne más kárára.
"de nem így van beállva a bioritmusom" - miért lenne a te bioritmusod fontosabb, mint az övé?
Nem, a kérdező pisálja/szarja össze magát, mert az anyja pasija szarás után még 15-20 percet a budin telefont nyomkod, olvasgat.... agyatlanok vagytok ti is, a pasival együtt...
#16 Te nem lehetsz egy egyszerű eset... Két éve van együtt anyum ezzel a pasivel, kb. fél éve lakik nálunk, szemben azzal, hogy én kiskorom óta. Szerintem helytálló, hogy nem szeretnék én szenvedni miatta.
Van illatosító, de attól még a fél óraig erjesztett szag nem fog eltűnni.
vannak tűrhetőbb és tűrhetetlenebb illatosítók, ruházz be egyre...
Trópusi gyümölcsös, virágos szarszag, nnyammmii
Hatékonyak, igen. Ha bejutsz a budira anélkül, hogy elkésnél.
Egy vécére vagyunk reggel négyen. Legyünk már tekintettel egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!