Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija miért csinálja ezt?

Anyám pasija miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.

Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.

N/23

márc. 7. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
96%
Az én férjem dettó. Ezért kelek fél órával előbb, mint kellene. Sok mindenkitől hallottam ezt a "férfi szokást". Sőt, napközben többször is ez van, ami nyaraláskor érint engem is. Szerintem már az összes magyar és európai nyilvános WC előtt vártam fél órát.
márc. 7. 12:25
 12/72 anonim ***** válasza:
90%
Én 7 testvérrel nőttem fel, 2 wc volt a házban az se volt elég :D Vérre ment ki foglalja be a fürdőt. Rendszeresen mentem el úgy otthonról suliba hogy nem tudtam pisilni reggel. Amint beértem elvégeztem ott, a bioritmusom meg akkoriban este hozta a kettes számú történetet, így ezzel nem volt gond.
márc. 7. 12:35
 13/72 A kérdező kommentje:

#12:

Nem mondtam, hogy nem szoktam elmenni munkában, mert volt már rá precedens, hogy szörnyen rosszul voltam, de alapvetően kényelmetlennek érzem a szitut.

márc. 7. 12:39
 14/72 anonim ***** válasza:
13%

"de nem így van beállva a bioritmusom" - miért lenne a te bioritmusod fontosabb, mint az övé?

"Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig" - ennyire ne legyél már hercegnő, vagy vannak tűrhetőbb és tűrhetetlenebb illatosítók, ruházz be egyre...

Ha vécére járunk, az a baj. Ha a csapba/mosogatóba hugyozunk, hogy nektek szabad legyen a vécé, akkor meg az a baj. Ha ilyen nők lennének a közelemben, én is fél órát ülnék reggel a vécén, hogy felkészüljek a nap hátralévő részére.

márc. 7. 12:40
 15/72 anonim ***** válasza:
88%

Legalább a budiban hadd legyen már nyugta a férfi embernek.

Legyen, de ne más kárára.

"de nem így van beállva a bioritmusom" - miért lenne a te bioritmusod fontosabb, mint az övé?

Nem, a kérdező pisálja/szarja össze magát, mert az anyja pasija szarás után még 15-20 percet a budin telefont nyomkod, olvasgat.... agyatlanok vagytok ti is, a pasival együtt...

márc. 7. 12:47
 16/72 A kérdező kommentje:

#16 Te nem lehetsz egy egyszerű eset... Két éve van együtt anyum ezzel a pasivel, kb. fél éve lakik nálunk, szemben azzal, hogy én kiskorom óta. Szerintem helytálló, hogy nem szeretnék én szenvedni miatta.

Van illatosító, de attól még a fél óraig erjesztett szag nem fog eltűnni.

márc. 7. 12:47
 17/72 anonim ***** válasza:
22%

vannak tűrhetőbb és tűrhetetlenebb illatosítók, ruházz be egyre...

Trópusi gyümölcsös, virágos szarszag, nnyammmii

márc. 7. 12:49
 18/72 anonim ***** válasza:
16%
#18 Ha már kiskorod óta ott laksz, akkor und meg végre annyira, hogy elköltözöl. Bumm, nincs több probléma. Mondjuk nekem ébredés után van, hogy az első cigit nem sikerül végigszívni, mert egyből mennem kell, de amióta nem órabérben vagyok, csakazértis kibírom, hogy a munkahelyen intézzem a dolgomat.
márc. 7. 12:50
 19/72 anonim ***** válasza:
89%
#19 Tűrhetetlen alatt azt értettem, hogy nagyon sok spray konkrétan olyan, hogy én speciel inkább a sz*rszagot szagolnám, minthogy az illatosítóba fulladjak meg. De pl. a csészébe helyezhető géles cuclik egész hatékonyak.
márc. 7. 12:51
 20/72 anonim ***** válasza:
97%

Hatékonyak, igen. Ha bejutsz a budira anélkül, hogy elkésnél.

Egy vécére vagyunk reggel négyen. Legyünk már tekintettel egymásra.

márc. 7. 13:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!