Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija miért csinálja ezt?

Anyám pasija miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.

Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.

N/23

márc. 7. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, én inkább a lakás miatt aggódnék. Ha a pasi odaköltözött, vélhetően nincs lakása, vagy valami gáz van. Az lesz a vége, hogy ki fog túrni téged, vagy anyukádat is, és lenyúlja az ingatlant.

A kérdésre válaszolva: azért csinálja, amiért kb minden férfi. A férjem is hajlamos órákat trónolni a wc-n, engem is idegesít, mondjuk annyival szerencsésebb helyzetben vagyunk, hogy nálunk 2 wc van.

Valaki írta, hogy költözz el. Oké, de miért te menj, menjen a pasas el, elvégre ő tolakodott be a lakásba.

márc. 7. 13:48
 22/72 anonim ***** válasza:
91%
1-2 hétig felkelsz korábban, hogy még előtte bemenj a budiba. Aztán váratod őt is fél órát. Utána átáll a bioritmusa, és később fog wc-re járni.
márc. 7. 13:49
 23/72 anonim ***** válasza:
11%
tipli, költözz el ha nem tetszik és lesz saját wc-d.
márc. 7. 14:04
 24/72 anonim ***** válasza:
64%

Ajtót berúgod, aztán rá szarsz. Ne félj egyből tudni fogja a helyét anyád kefélőgépe. Ha rikácsol, közlöd vele, hogy kuss, vagy mehet oda vissza ahonnan jött. Anyádnak meg megmondod, hogy vagy megneveli ezt a barmot, vagy te teszed meg, de abban nem lesz köszönet.

N

márc. 7. 14:13
 25/72 anonim ***** válasza:
55%
#26 Jah, aztán meg úgy kib.sszàk, hogy a lába nem éri a földet... 😂
márc. 7. 14:23
 26/72 anonim ***** válasza:
79%

Annak is meglesznek a következményei a jövőben, legalábbis anyuci számára mindenképpen. Főleg ha a szarógép lelécel, mert talált jobb helyet.

márc. 7. 14:35
 27/72 Szervizmérnök úr ***** válasza:
93%

"A kérdésre válaszolva: azért csinálja, amiért kb minden férfi. A férjem is hajlamos órákat trónolni a wc-n..."

Nem mindenki, én is csak hallottam ilyet, vagy épp régi munkahelyen tapasztaltam.

De nem tudom, miért csinálják, székrekedése van? Szedjen hashajtót, lágyítót.

Vagy téma kapcsán időzítse másképp, ez bunkóság, mást akadályozni.

márc. 7. 14:44
 28/72 anonim ***** válasza:
92%
Mert egy onzo gyoker. En nem hagynam annyiban! Nem otthon van, tudja mar, hol a helye...
márc. 7. 14:48
 29/72 anonim ***** válasza:
94%
Férfiként mondom hogy sosem értettem az ilyen szarómadarakat akik a WC-n élik az életüket.
márc. 7. 14:48
 30/72 anonim ***** válasza:
88%
#31 Szintén férfiként, de én sem. Egyáltalán mit csinál olyan sokáig? ha nekem jön az ihlet, megyek, leülök kicsusszan és már állok is fel. De az ilyenek hogy tudnak ennyit bent lenni? Ha még nem kell neki akkor minek ül ott? Ha meg kijött szintén?... Minek gubbaszt még felette? Vagy azt várja hogy majd apának szólítsa és megtarthassa? Vagy mi baja van az ilyennek?
márc. 7. 15:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!