Mit csináljak hogy anyám pasija ne akarjon megváltoztatni engem?
Figyelt kérdés
Nincs vele különösebb bajom, mert jófej meg vicces is tud lenni meg ilyenek, viszont nagyon sokszor át akar nevelni. Például: Éppen tanulok, házit írok, erre bejön a szobába hogy a fiaival játszik valami hülye játékot tv-n és menjek már. És mondom hogy most tanulok akkor mondja hogy "de lúzer vagy!" Nevet, és kimegy a szobából. Aztán nem tudom miért de azthiszi hogy a barátom füvezik. (gondolom abból szedi hogy cigizik) és veszekszek vele valamiért akkor elkezdi: "Mi van veled, füveztél?" Vagy...A régi ruháim neki nem tetszenek és mondja hogy öltözzek vagányabban, menőbben, divatosabban.2021. ápr. 25. 17:24
1/8 anonim válasza:
Nem akar átnevelni sztem, csak b4sztat téged, de amugs szerintem jofej lehet xd
2/8 anonim válasza:
Szereld le, elég bunkón viselkedik. A ruháknál nyugodtan mondhatod kicsit hűvösebben, hogy köszönöd a tanácsot, de neked így tetszik. Ha nem áll le a hülyeségeivel, akkor szólj anyádnak.
3/8 anonim válasza:
Szard le. Köze nincs hozzá, hogy te miket csinálsz, vagy hogyan öltözködsz. Különösebben még ahhoz sincs köze, hogy a barátod füvezik-e, ha igaz lenne, akkor sem. Minek képzeli magát, valami felvigyázónak vagy gardedámnak? Ez durva, mármint attól, hogy anyukáddal randizik, hozzád még mindig semmi köze, nem a te gyereke vagy. Ha legközelebb ilyenekkel jön vagy mondd meg neki, hogy menjen a búsba, vagy mint mondtam, szard le.
4/8 anonim válasza:
Nem tudja, hogy viselkedjen veled szemben.
5/8 anonim válasza:
Szerintem csak lazáskodni akar, de nem megy neki. A helyedben nem idegesíteném magam ezen.
Láthatóan nem generál veszekedés, akkor meg minek foglalkozol a témával?
6/8 anonim válasza:
Szerintem csak fiatalos és jófej akar lenni, csak nem tudja, hogy hogy kell. Azért ezek a dolgok még nem a világ vége. Örülj, hogy jóban vagytok.
7/8 anonim válasza:
anyam baratja is ilyen, probal haverkas lenni, csak ez neha bunkosagnak tunik. ne foglalkozz vele
8/8 anonim válasza:
Ez valami nagyon béna haverkodás akar lenni, csak a vén nyominak nem megy. Mondd meg neki, hogy viselkedjen felnőttként, mert már elmúlt 14. Vagy ha attól érzi magát jófejnek, hogy felnőtt ember létére beszólogat egy tinilánynak, akkor inkább gondolja át az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!