Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szüleimmel...

Mit csináljak? Szüleimmel beszélgettem aztán mondták hogy megváltoztam amióta lefogytam, többet bulizok, pasizok stb. Az tény hogy lefogytam (-20kg)

Figyelt kérdés
De miért baj? Régebben meg az volt a baj hogy nem jártam buliba.. Sőt már a legjobb barátnőm is féltékeny lett rám... És amióta lefogytam sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, meg nem félek már elmenni buliba stb.. Miért nem tudnak ennek örülni? Köszönöm a válaszokat.20L
2010. szept. 5. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Úgy érzeték, hogy biztonságban vagy, mert otthon ültél állandóan.

Most meg megijedtek, hogy elkezded élvezni az életet és nem fogod tudni hol a határ.

Hogy fogytál le?

2010. szept. 5. 18:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod mi a mérték,akkor nem baj,ha bulizol.Azért a ló túloldalára se ess át,hogy most a buli lesz az életed.

Hogy miért nem tudnak ennek örülni?Gondolom féltenek.Most,hogy több lett önbizalmad,habzsolod az életet és ez nem mindig vezet jó irányba.

A barátnő egy érdekes kérdés. A rivalizálás tudat alatt is működik.Szeretnek a nők olyan nőkkel barátkozni,akik nem jelentenek veszélyt a párkapcsolatukra.Mivel te jobban nézel ki,mint korábban,ezért ő sem érzi már olyan nagy biztonságban magát melletted.

2010. szept. 5. 18:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha mértékkel bulizol,az nem baj. Az sem,ha nem váltogatod a pasikat állandóan. Talán mindekettőt túlzásba viszed,és ezt kifogásolják a szüleid.
2010. szept. 5. 18:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Eddig otthon voltál nem kellett félteni.Barátnőd meg azért féltékeny mert jól nézel ki nem a régi vagy.

Hogy tudtál 20 at leadni?Tudsz kérlek írj privit.

2010. szept. 5. 19:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, Utolsó írok privit oks?
2010. szept. 5. 19:01
 6/11 anonim válasza:
77%
nekem is írj privit:D nagyon kiváncsi vagyok,hogyan fogytál le,a kérdésedre:téyleg csak féltenek,én is fura lennék,ha vmelyik ismerősöm/barátnőm hirtelen annyira megszépülne,hogy versenyezni kell vele:) szóval ne izgulj..
2010. szept. 5. 19:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, én nagydarab vagyok, de soha nem féltem kimozdulni. :D

Amúgy, mivel sűrűn voltál otthon, annyira nem ismered a nagyvilágot és féltenek, mert így nem sok tapasztalatod lehet.

21/L

2010. szept. 5. 19:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Írj nekem is privátot légyszives:$:)

Féltenek.Eddig biztonságban tudtak téged,de ez elmúlt..az újdonságok még szokatlanok és ijesztő érzés ez a szülőknek :)

2010. szept. 5. 19:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Féltenek a szüleid semmi más. De tényleg ne vidd túlzásba a bulizást.

Nekem is elküldhetnéd privibe hogy hogyan sikerült leadnod. Köszönöm előre is.

2010. szept. 5. 19:39
 10/11 anonim ***** válasza:

A barátnőd sztem csak konkurenciát lát... mármint vannak ilyen csajok, akik direkt olyanokkal barátkoznak, aki mellett sikerélményük lehet az egyszeri pasik körében...

Anyukádék meg sztem csak féltenek. Velük nyugodtan beszéld meg, hogy inkább örüljenek, hogy kiegyensúlyozott és vidám vagy, és hogy 20 évesen azért csak el tudod dönteni, hogy neked mi a jó. Meg gondolom, a pasizás az csak ismerkedés...

2010. szept. 6. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!