Megváltoztam volna vagy csak ő volt ilyen más?
Az miért van hogy ugye én ilyen nem beszélő lány vagyok, szóval, hogy mással nem sokat beszélek, meg beképzelem hogy utálnak és akkor így nem is beszélek velük. Tudom, kicsit hülye vagyok de amúgy sokan szeretnek is, remélem. Nem rég voltam valakinél egy hetet, nagyon szeretem őt, lány és ott az utolsó két napban megismertem a szomszédjukat is aki pár házzal alrébb lakik. Ő vele ahogy leült mellém úgy elbeszéltem vele mintha már ismertem volna. Elbeszéltünk vele, a másik lány is ott volt. Vele azért jó többet hülyéskedek meg szeretem is nagyon őt, de még ilyen nem volt hogy elsőre olyannal elbeszélek akit nem is ismerek. Ez miért volt? Talán azért mert ő is nyitott volt felém? Lehet hülye kérdés de most érdekelne, köszi aki nem szól le, csak vannak itt olyanok. Köszi:)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!