Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megváltoztam volna vagy csak...

Megváltoztam volna vagy csak ő volt ilyen más?

Figyelt kérdés

Az miért van hogy ugye én ilyen nem beszélő lány vagyok, szóval, hogy mással nem sokat beszélek, meg beképzelem hogy utálnak és akkor így nem is beszélek velük. Tudom, kicsit hülye vagyok de amúgy sokan szeretnek is, remélem. Nem rég voltam valakinél egy hetet, nagyon szeretem őt, lány és ott az utolsó két napban megismertem a szomszédjukat is aki pár házzal alrébb lakik. Ő vele ahogy leült mellém úgy elbeszéltem vele mintha már ismertem volna. Elbeszéltünk vele, a másik lány is ott volt. Vele azért jó többet hülyéskedek meg szeretem is nagyon őt, de még ilyen nem volt hogy elsőre olyannal elbeszélek akit nem is ismerek. Ez miért volt? Talán azért mert ő is nyitott volt felém? Lehet hülye kérdés de most érdekelne, köszi aki nem szól le, csak vannak itt olyanok. Köszi:)

18/L

2011. júl. 17. 16:43
 1/6 A kérdező kommentje:
Meg ő segitett valamiben, lehet ezért is hogy érdekelt mit mond?
2011. júl. 17. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ő egy olyan típusú ember lehetett, aki előtt hamarabb megnyílik valaki. Pl. kedves, közvetlen, őszinte, nyílt szívű.
2011. júl. 17. 16:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Hát igen ezt láttam rajta. De más miért nem tud ilyen lenni? Akinél voltam ő is olyan kedves meg őszinte hozzám én is hozzá.
2011. júl. 17. 16:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia,én is egy nehezen megnyíló lány vagyok : ) (17/L).Nehéz olyan embert találni aki megért : ) Velem az a baj hogy az ismerőseimmel a suliba nem tudok beszélgetni mert nagyon nem kedvelem őket és ők sem engem mert visszahúzódó vagyok,nem olyan mint ők.A szüleim szemében is visszahúzódó vagyok,mert a családban történt egy s más dolog,ami miatt ilyen lettem.De a párommal most már egész jó,persze idő kellett hogy ráhangolódjak,mert ő meg nagyszájú,de nagy a szíve,stb : ) Más emberekkel meg teljesen természetesen elbeszélgetek.Talán neked is van valamiféle lelki sérülésed,és az miatt lehetsz ilyen visszahúzódó.(Most egy kicsit elkanyarodtam a kérdésedtől,ne haragudj. : ) A beszélgetésedre visszatérve igen,ő egy nyitott ember lehet,tudod,ha az ember egy nem szorongó,idegeskedő,nyugodt,kiegyensúlyozott emberrel van,akkor nyilván nem feszeng : ) Hozzátéve a visszahúzódó természetedhez,lehet rajta segíteni,pl. sportolsz(kzdősport az jó : ) Én is szeretnék majd,nemsokára meg is lesz : ) Meg igazából ha 18éves vagy,akkor már gondolom tovvább tanulsz ,minél idősebb meg tapasztaltabb az ember annál nyitottabb szerintem,ott már pl főiskolán,egyetemen bízzunk benne,hogy az emberek normálisak : ) És igen sok a buta ember,és mindenhol vannak ilyenek,(nem kell velük foglalkozni,ha mindig velük foglalkozol,sosem leszel igazán boldog)de szerencsére olyanok is,akikkel most beszélgettél : ) Imserkedj meg velük mégjobban,még egy kis társaságba is belekeveredhetsz,az sosem baj(persze ha csak normális emberekről van szó),eljárhatnál velük szórakozni,vgy nyár van,a strandra akár : ) Remélem segítettem : )
2011. júl. 17. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Igen akinél voltam egy hetet ő az aki teljesen megért engem:) És vele jó minden:)
2011. júl. 17. 17:55
 6/6 A kérdező kommentje:
A szomszédja is normális:)
2011. júl. 17. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!