Mit tegyek? Nem tudom hova forduljak tanácsért. A problémám az hogy nagyon megváltoztam. A barátommal most másodjára járunk, volt egy balesetem ami után én nagyon megváltoztam. Nem mondanám hogy ez miatt, de igazából ez volt a törés.
Kedves kérdező!
Magad is látod a saját problémádat. A pszichológus sem fog tudni segíteni, ha te nem segítesz magadon. Munkát sem fog adni, apudat sem fogja megváltoztatni. Magadnak kell lépned. Minden nap egy picikét faragj le a rossz tulajdonságaidból. Mosolyogjál, ha a pároddal beszélsz, és ne morogjál vele.
A válaszom igen, el fog hagyni, ha nem változtatsz. Ha csak nem önsanyargató szolgalélek. Ha meg az, akkor neked nem kéne. Vagy épp ilyenre vágysz?
Tudod, hogy mi a problémád, onnantól erősnek kell lenned, és akarnod változni, ha akarsz. Nem igaz, hogy nem gondolod bele a barátod helyzetébe magad. Mivel épp ezt írod, innen az jön le, hogy igenis, ha utólag is.
Próbáld összeszedni magad a barátoddal, ha Ő jó hozzád, viszonozd. Ha ilyen típus vagy dolgoznod kell magadon, de megtudod csinálni, csak csináld ! Találj ki nyugtató dolgokat ami neked segít. Üresbe ne veszekedj !
Nincs rád jó hatássa a szüleid viselkedése, de az nem elnézhető, ráfogható, hogy esetleg miattuk csinálod.
Ne csináld ! Kapd el magad az elején, és vonulj el míg le nem nyugszol !
Akarj, próbálkozz, csak te tudod megoldani, de megtudod, mert tudod a hibád !
Sikert !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!