Én nagyon megváltoztam mióta kisfiam megszületett. Kismamák ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
Egyetértek az előttem szólóval. Igazi anyatigrisek leszünk, ha úgy érezzük valami vagy valaki fenyegeti a picinket. Én is unom már a "bezzeg a mi időnkben" szövegelést, de meghallgatom, és kész. Ha akarok valamit megfogadok, ha nem akkor nem. Pl: anyós a 6 hós kisfiamnak állandóan tejet akar adni. A múltkor megláttam, hogy próbálná itatni vele, hát gondolhatod hogy leordítottam, sőt az összes tejet ami a hűtőben volt kiöntöttem. Na azóta csendben van, és megértette, hogyha énazt mondom nem kap a gyerek még tejet, akkor ő nem dönthet helyettem,és a szavam neki szentírás!!!
Nem neki szültem, hanem magamnak, és ha én így látom jónak, nem bírálhatja felül az ANYA döntését.
Próbálj meg visszavonulót fújni, mikor támad a rokonság a jótanácsokkal, és te csak hallgass az anyai ösztöneidre, és igazad van, állj ki a gyereked mellett! Mindegy hogy ki ellen!
Türelem, türelem, az energiádat inkább fordítsd a picurodra, mint a sok okoskodókra, akik csak idegesítenek.
Sok sikert, és jó egészséget nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!