Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Szüleimmel...

Mit csináljak? Szüleimmel beszélgettem aztán mondták hogy megváltoztam amióta lefogytam, többet bulizok, pasizok stb. Az tény hogy lefogytam (-20kg)

Figyelt kérdés
De miért baj? Régebben meg az volt a baj hogy nem jártam buliba.. Sőt már a legjobb barátnőm is féltékeny lett rám... És amióta lefogytam sokkal kiegyensúlyozottabb lettem, meg nem félek már elmenni buliba stb.. Miért nem tudnak ennek örülni? Köszönöm a válaszokat.20L
2010. szept. 5. 18:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem a szüleid csak nem voltak felkészülve egy ilyen változásra...majd belenyugszanak...a barátnőd hát igen...eddig lehet h ő volt a vékony, szép csaj, de most fordult a kocka, te vagy előtérben...ha te jol érzed magad a börödben akkor nem számit semmi...éld az életed (úgy, hogy másnak bajt, szomoruságot ne okozz!)

22L

2010. szept. 6. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!