Anyám pasija miért csinálja ezt?
Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.
Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.
N/23
Apám ebéd után vonult el mindig, mi azzal piszkáltuk, hogy ki akarja költeni a (sz)arany tojásokat. Szerencsére a fürdőben is volt wc, de akkor arra 5 ember jutott.
Nem túl gusztusos, de én belecsinálnék párszor egy befőttes üvegbe/kacsába/bilibe/bármibe és ott hagynám a klotyó ajtaja előtt, aztán elhúznék melóba. Vagy szagolják egész nap, vagy kiöntik. Ha panaszkodnak miatta, meg lehet mondani, hogy bocs, nem bírtad tovább tartani.
Minek költözött oda az "asszonyhoz" ha nem akarja a csicsergését hallgatni?
Gondolom ő se kíváncsi az "ember" utána a fél órát érlelt átható szarszagra.
"Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom..."
Tehát te a tiédet nem tudod atallitani, de neki kotelessege lenne a sajátját atallitani... Aha
Nő vagyok, éltem a húgommal és anyámmal is. Most a férjemmel és a fiammal.
Attól, hogy a feleséged süket a kérésedet illetően, hogy reggel fogja be, nem azt jelenti, hogy minden nő leordítja a fejedet reggelente és sorolja a napi tevékenységlistádat.
Hozzám se nagyon lehet szólni reggel a 3. kávémig. Csak mi tiszteletben tartjuk egymás kérését és nem a család elől befoglaljuk a klotyót egész reggelre, hogy a szarszagban legyünk jó csendben.
Pedig de szép szokás.
Ez egy tipikus őstulok! Küldd csak be egyszer anyád a budiba, miután a fickó fél órája bent kulázik! Garantálom hogy nem csak a rózsaszín köd lebeg majd előtte, abban a fullasztó közegben. Beszélni kell a szagos lakótárssal is, hiszen nem állapot hogy megszegi a békés együttélés elemi szabályait azáltal, hogy ideggázt használ a semleges zónában, téged meg esz a bélgörcs egész nap, mert nem mersz kakilni a munkahelyi budiban.
23 éves nő vagy, szóval vagy tisztázod a helyzetet, és ezáltal új és élhető szabályokat fektetsz le, vagy marad a hidegháborús helyzet. Opció lehet-tutira javasolta más is- hogy elköltözöl. Elköltözöl a pasidhoz, barátnődhöz, vagy hozzám, már ha viszonylag csinos vagy, és tudsz főzni.
Az Ambi pur legyen veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!