Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyám pasija miért csinálja ezt?

Anyám pasija miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Reggelente rendszeresen befoglalja az egy szem árva wc-t fél órákra, és ebből már adódott olyan probléma, hogy úgy kellett elmennem otthonról dolgozni, hogy nem tudtam bemenni. Arról nem is beszélve, hogy utána se lehet kb. bemenni még ugyanennyi ideig, olyan büdös van, mert trónol. Előtte nyilván lehetne, de nem így van beállva a bioritmusom... Emiatt nem egyszer van olyan, hogy kellemetlenül fáj munkában a hasam.

Próbáltam erről már anyummal beszélni, de hát rózsaszín ködben él, rosszat nem lehet mondani a párjára (nem csak ez az egy baj van vele, de engem ez zavar a legjobban). Ha mégis, mindig vita a vége köztünk, ami tök szarul esik.

N/23

márc. 7. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
92%
Mert nem tud viselkedni. Anyádnak meg erre viszket. Ő is megéri a pénzét.
márc. 7. 19:57
 52/72 anonim ***** válasza:
77%
Inkább a lakás miatt aggódjál valóban. Nehogy a végén kisemmizzen a hapsi. Kinek a nevén van a lakás? Írassátok a te nevedre.
márc. 8. 09:00
 53/72 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk öcsém volt ugyanez, én egy idő után kivettem a wc kulcsát a zárból, bezártam, és mikor menni akart - ó, bocs, nem találom a kulcsot, intézd el a suliban.

Előtte jópárszor szóltunk már neki, nem csak én, hanem a másik tesónk, apám is, mert nonszensz, hogy őt benn eszi a fene 30-40 percen keresztül, más meg pl. betétet cserélni nem tud.

Persze, nem tetszett neki, hogy nem tud otthon kotlani reggelente félórát a retyón, engem meg nem érdekelt a hisztije.

Egy közös háztartásban alkalmazkodunk egymáshoz, szóval nem üldögélünk a mosdóban és olvasgatunk, mikor még két másik ember is bemenne.

márc. 8. 09:14
 54/72 anonim ***** válasza:
89%

A vicc, amúgy, hogy az ilyenek nem kakálnak félórán át.

Az megvan 2-3 perc alatt, utána olvasnak, mobiloznak, stb. Mondjuk szerintem ritka undorító dolog ülni a szr felett, de hát kinek mi.

Én elmegyek, megvagyok vele 3-4 perc alatt, lehúzom, kész. Mit kell ott élnie valakinek az életét?

márc. 8. 09:17
 55/72 A kérdező kommentje:

Anyu nevén van a lakás, de már beszéltük korábban, hogy átírjuk a majd nevemre, emiatt nem aggódom, hogy arra jó eséllyel pályázna a pasi.

Nyilván nekem is megfordult a fejemben, hogy valahogy ki kéne cseszni vele, csak én nem vagyok az a bosszúálló típus. Meg undorodnék is a gondolattól, hogy ott kell fél órát ülni a wc-n.

Volt már, hogy rákopogtam, de az a válasz jött: "Kiscsillag, foglalt, nem látod?"

A munkahelyi vécézéssel pedig az a masik nagy bajom, hogy ott nincs lehetőség normálisan megtisztítani magamat lent dolgom végeztével (csak papírral, esetleg nedves törlővel), otthon azért ez sose marad el. Igénytelenebb pasiknak nyilván ez mindegy, de aki osztja az észt, ebbe is gondoljon bele.

márc. 8. 09:52
 56/72 anonim ***** válasza:
87%

Ha anyad ilyen ”rózsaszín ködben” van, hogy egy ennyiert keptelen szólni a pasasának, akkor hidd el, hogy a lakas is veszelyben van. Majd a pasas megtalalja a módját, hogy kijátssza a kezedböl, eladatja anyáddal, hogy vegyenek egy nagyobbat vagy kerteset stb, vagy fektessék be a penzt es voila, mar legjobb esetben csak a fele a tied.

Altalaban sok ferfinek cseszi a csöret, ha a nönek van valamije es gyereke is.

Ez lesz az elsö dolga.

Most kb annyit kene szóljon annak a szarzsáknak, hogy jòska, nem ülhetsz bennt annyit, mert a lanyom is kell keszulödjön. De meg EZT SEM kockaztatja meg, hogy nehogy beszarjon a paradicsomba köztuk.

Semmi jót nem nezek ki, anyad halas hogy lepókhálótlanították

márc. 8. 09:59
 57/72 anonim ***** válasza:
80%

"Kiscsillag, foglalt, nem látod?"

Szarógalamb, az öledbe fogok ülni, nem hallod?

Ezt a hülye parasztot. Még kiscsillagoz, a saját lakásodban.

márc. 8. 10:05
 58/72 anonim ***** válasza:
88%
Egy here aki rajtatok elösködik es ratokszar naponta. Ha nem hoz penzt nem eri meg ott tartani (ne annyit amennyit meg is zabal)
márc. 8. 10:06
 59/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez anyad hibaja, ö illene, hogy pontra tegye, mert az ö pasasa.
márc. 8. 10:07
 60/72 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg van valami egészségügyi baja.

Szerintem jobban jársz, ha elköltözöl, mert nem fog válzozni.

3 embernek kevés 1 wc sajnos, ha mind egyidőben kelnek.

Keress lakótársat, ahol csak ketten vagytok, már jobb.

márc. 8. 12:45
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!