Édesapám felesége miért nem akarja elfogadni, hogy a családommal együtt visszaköltöztünk a "(nagy)szülői" házba? Hogyan alakíthatnánk ki jó kapcsolatot ezek után?
A munka miatt albérletben voltunk néhány évig, de most úgy alakult, hogy inkább visszaköltöztük. A ház nagy, elférünk igaz kicsit nagyobb a nyüzsgés a gyerekek miatt.
Tegnap végül kibökte, hogy ez így borzasztó, így nem lehet élni, alig van helyük stb. Kifejtette, hogy nekünk kellene elköltöznünk ismét albérletbe, mert mi eddig is megoldottuk, ők viszont nem így rendezték be az életüket.
Én tényleg a jó kapcsolatra törekedtem eddig, de ez a tegnapi megnyilvánulása kicsit engem is kihozott a sodromból és megmondtam neki, hogy nyugodtan mehet, akár már az estét sem kell velünk töltenie, azóta mosolyszünet van.
Aput nagyon sajnálom, mert így két kő között őrlődik, de már nem tudom mit csináljak. Én sem tudom állandóan csöndben tűrni a felesége beszólásait.
Gondolom az apja nem azt várta,hogy a lánya így rájuk telepedik majd idővel.
Bízott benne valószinüleg.
Plusz nem ismerjük az apja anyagi körülményeit.
A hangsúly azon van,hogy “10-en x éve ott élnek”
A kedves kérdező nevén 3 éve van a ház.
Ergo ez így netto hányinger még mindig.
Olyan emberektől veszi el az otthonukat akiknek ebbe a házba születtek valószinüleg a gyerekei.
En se ertem itt mi volt a koncepcio, raadasul igy a kerdezo feltesoi ki is lettek semmizve. Pedig nekik is pont annyi joguk lett volna az oroksegre, mint a kerdezonek.
Nem ertem miert nem az apa neven van a haz, tenyleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!