Jobb lett volna inkább elsunnyogni a dolgot? (többi lent)
Ha már meg vették, akkor fogadjátok el. Lehet a gyerek mégis nyitott volna felé, ha pár nap vagy hónap különbséggel, de akkor is. Plusz a másik szülőjétől kapta, ez is fontos szerintem.
Ha meg még sem tetszett volna a gyereknek, akkor meg hát ez van. 🤷🏻♀️ Te is fogsz bőven olyan dolgokat venni neki, amik nem tetszenek, mert az ízlése folyton változik, ami teljesen rendben van. Meg kell tanulni ezeket a szituációkat kezelni, mindkettőtöknek.
Hát, ennyiből nem lehet tudni.
1. Megvették már?
2. Mi van, ha csak te gondolod, hogy a gyereked nem örülne neki, de közben meg igen?
3. Milyen stílusban tetted ezt?
4. Mik az előzmények? Pl. mindenbe beleszólsz, amit adni/csinálni akarnak a gyereknek? Folyton kötekedsz?
Tehát nem tudjuk eldönteni, már csak azért sem, mert ezekre most neki fogsz állni bőszen ellenkezni, ugyanakkor akkor is ezt tennéd, ha amúgy egy hárpia vagy. :)
Hát mivel nem te kaptad ezért nem volt jogod szerintem visszautasítani.
Nem egy idegentől kapta hanem az apukájától.
A hideg ráz az ilyen birtoklós anyáktól akik azt hiszik,hogy azért mert megszülték a gyereket attól az a gyerek az ő tulajdona.
Ajándékot visszautasítani pedig baromi nagy bunkóság szerintem.
Te is fogsz még olyan dolgokat venni neki ami majd nem tetszik a gyerekednek.
Az is porosodik majd nálatok..
Ja,hogy az nem a volt férjed aktuális barátnőjétől volt és így nem is zavarna már..?;)
Értem
"egy olyan ajándéklehetőséget, aminek úgysem látta volna hasznát a gyerekem, esélyes, hogy ki lett volna dobva (olyasmi, amit nem tudtam volna továbbadni sem)"
Nevezzük már nevén... Így körülírni, mi az, dildó, amit nem adnál a gyerekneky meg tovább sem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!