Jobb lett volna inkább elsunnyogni a dolgot? (többi lent)
Figyelt kérdés
Röviden a történet: normális stílusban, megindokolva, hogy miért, visszautasítottam egy olyan ajándéklehetőséget, aminek úgysem látta volna hasznát a gyerekem, esélyes, hogy ki lett volna dobva (olyasmi, amit nem tudtam volna továbbadni sem). Az ajándékozó (exférjem és barátnője) ezt természetesen szétkürtölte a rokonságban, aminek következtében már szóban sem köszöntötték fel a gyerekemet (legalább is szerintem ez lehet az ok, megsértődtek ezen). Szerintetek jobb lett volna inkább szépen elfogadni, aztán kidobni az ajándékot?
Mert most komolyan jobb ha minden évben ki kell dobni és pazarolják az ételt meg a pénzt, csak azért mert a süti szar? Ajándékba igen is olyat adjanak aminek örül a gyerek. Mást nincs értelme
2022. okt. 2. 16:22
22/66 anonim válasza:
Jó, majd ha a gyereknek nem ízlik, megmondja ő, hogy ne hozzanak neki többet olyat.
2022. okt. 2. 16:23
23/66 anonim válasza:
Komolyan nem értem miért baj, hogy elmondta inkább, hogy nem kell, minthogy kidobja. Szerintem apukáék a gyerekes hisztisek, hogy ezen besértődtek, nevetséges. Adjanak inkább vmi használható ajándékot.
2022. okt. 2. 16:27
24/66 anonim válasza:
Jaj, hát nem értitek?
Egy torta idő, odafigyelés, gondoskodás és még lehet a szeretét is belesütötte volna.
Nekem ha sütit sütnek, az becses kincs.
Ha nem ízlik odaadom olyannak, aki megeszi.
2022. okt. 2. 16:42
25/66 anonim válasza:
Hát, fene tudja. Eleve torta szerűség, nem teljesen torta. Lehet ilyen mindenmentes nehéz, egy falattól jól laksz fajta. Ahhoz drága, hogy ki legyen dobva, de a gyerekeknek tuti nem jön be, sok felnőttnek sem. Az meg, hogy mennyire szeretettel készül... Hát nem tudom, vagy igen, vagy nem.
2022. okt. 2. 16:48
26/66 anonim válasza:
Sokkal gusztustalanabb jópofizni, szembe mosolyogni, utána meg a kukába kivágni. Így tisztességesebb. Ha megsértődnek, ő bajuk, legalább többször nem kell visszautasítani az ehetetlen süteményüket.
2022. okt. 2. 16:51
27/66 anonim válasza:
Hát egy tortát megsütni idő és pénz, én nemszeretetből nem csinálnék csakúgy, ingyen.
Nem biztos, hogy mindenmentes, de azokat is lehet jól csinálni.
Arra meg fel hívnám a figyelmet, hogy egy év el telt azóta! Rengeteget lehet fejlődni egy év alatt, sőt, egy hónap alatt is már. Lehet az idei finom lenne.
Amúgy mennyi idős a gyerek? Ő nem tudná el mondani apukának, hogy mire is vágyik?
2022. okt. 2. 16:52
28/66 anonim válasza:
Én megmondtam volna, hogy nem kell. Anyukám forogna a sírjában, ha kaját kidobnék.
2022. okt. 2. 16:56
29/66 anonim válasza:
De fogjátok már fel, hogy a gyerek kapja a tortát, nem a szülő, ne anyuka döntse már el, hogy a gyerek apja mit vihet ajándékba.
2022. okt. 2. 17:00
30/66 anonim válasza:
29-es..igen.
Ez az.
Én írtam,hogy a hideg kiráz az ilyen emberektől.
A gyereke egy külön személyiség külön akarattal.
Miért nem lehet úgy kezelni? Attól mert gyerek és még nem tud dolgozni nem a tulajdonod és azt amit ő kap, amit az ő szülinapjára sütnek nincs jogod visszautasítani.
Majd ha a gyerek mondja,hogy “nem szeretnék idén sütit, inkább mást” akkor oké.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!