Egyedül más hogy oldja meg?
Egyedülálló anyuka vagyok két gyerekkel. Nagyon régóta dolgoztam egy cégnél, bele fáradtam, kiégtem. Váltottam munkahelyet. Idáig se éltünk valami túl jól anyagilag. Mindenük meg van a gyerekeknek és igyekszem őket vinni ide-oda. De hogy magamnak egy rohadt melltartót nem tudok venni....már nem is érdekel. A havi kiadásaim 200 ezer körül vannak. Ebben az ingatlanhitel, rezsi, gyerekek iskolakaja, bérlet, stb. van benne, amiből nem lehet kihagyni semmit. 240ezer fizetésből + családi pótlék + 30ezer gyerektartásból nehezen kihúztam. A fizetés miatt Váltottam munkát, de sajnos bekövetkezett az amitől féltem. Mivel csak fél havi fizetést kaptam, így teljesen meg vagyok lőve. Teljesen minuszba mentem, váratlan kiadásom is volt...kértem pénzt kölcsön anyukámtól, nagy száj huzogálva adott, de minden alkalommal kérdezi, mikor adom már vissza. Szükségem lenne még pénzre, de tőle már nem merek. Többi családi és barátok nem jöhet szóba. Múltkor a nyugdíjas szomszéd nénivel beszéltem, ő felajánlotta, hogy segít, bármennyi kell. Hogy fordulhatok egy "idegenhez" segítségért? A gyerekek apukáját megkértem segítsen, előlegeze meg a gytartást, mert már jhónapba jobban lesz a helyzetem. A válassza az volt, nem az ő dolga. Mondtam fizesse ki legalább a gyerekekre a kötelezőt (kaja, bérlet, magántanár)...neki erre nincs pénze :( van egy párom 5 éve, de nem élünk együtt. Nem túl jó a fizetése, de annyit nem mond, hogy itt van 20ezer, fizesd be amit kell. Inkább mondta menjünk el hétvégére wellnessezni. Nem érti meg, hogy kisebb gondom is nagyobb annál, hogy én most pihengesek, holott rengeteg minden nincs befizetve. Inkább adná ide a wellness pénzt :/ sose voltam ennyire sz@rba. Nem gondoltam, hogy egy fél hónap mhnka kiesés ekkora problémát fog jelenteni. Totál ki vagyok :(
Hiába keresek alkalmi melót, nincs rövidtávú. Mit lehet még tenni?
73-as , ne büfögj már ide ilyesmiket.
Ennyire nincs senkid, hogy egy anonim internetes oldalon kell előadnod magad, meg levezetni a feszültségedet?
Leírta a Kérdező, hogy nem azt várja, bárki is pénzt adjon neki!
Kérdező, minden rosszindulat nélkül, pszichológust keress fel, mert valami nagyon nagy baj van veled:
- az exed és a mostani pasid is átgyalogol rajtad
- 15 évig szívtál egy szar munkahelyen bagóért, és még a papírjaiddal is megszivattak
- a munkaügy átbæszott az álláskeresésivel
Te csak hagyod, hogy lábtörlő ek nézzen mindenki
#59: Ettől esett le az állam most...
Borzalmas naivitás... egyre színesebb a sztori..
Nem a felhavi fizetes itt a legnagyobb gond...
A kerd3zőt siman az utcara rqkhatja az ex, ha kiblesz fizetve a hitel. Tripla szívas...
75
De hát ez az igazság. Felnőt cselekvőképes ember vagy. Neked is ugyanannyiból tart megkeresni azt a pénzt mint másnak csak könnyebb kuncsorogni a gyerekekre hivatkozva.
#76 az exem nem volt ilyen. A legfontosabb ember volt az életemben, támogatott és mindenben számíthattam rá. 2 éve van egy barátnője, azóta teljesen megőrült. De még ezt is elnéztem mert jó viszonyba akartam lenni velük a gyerekek miatt, de már nem lehet vele beszélni sem.
A mostani párommal ez egy teljesen más dolog. Itt nagyon sok minden van ami befolyásoló tényező. A munkahelyemen az utóbbi években szívtam már, csak nem.mertem váltani, mert nem volt biztos háttérrem...a munkaügyit felhívtam, ezt mondták. Honnan tudjam hogy kamuzik, miért kamuzna. De akkor hétfőn fel fogom újból hívni őket.
Na jó aki ekkora gyökér és még mindig csak a maga hülyeßegét írja...remélem ha szarban leszel téged is taposnak még jobban. Törlöm a kiírásom, hogy ne is találkozzak vele :/ borzalom mennyi rosszindulatu ember. Miaz hogy minek neki gyerek? Fuu de undorítóak vagytok akik pálcát törnek más emberen.
A többieknek köszönöm az építő szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!